Cum arată conacul din Florida al artistului Marc Anthony

Marc Anthony își vinde conacul din Florida, după doar doi ani de la cumpărare. Prețul cerut de celebrul artist este unul destul de piperat: 27 de milioane de dolari.

Fostul soț al lui Jenifer Lopez a achiziționat casa în anul 2018 de la Hilda Maria Bacardi, stră-strănepoata lui Mass Facundo Bacard, cel care a fondat compania de băuturi Bacardi în 1862. Situat într-un cartier select, proprietatea are o suprafață de 21.042 de metri pătrați. Casa dispune de două livinguri generoase, luminoase, cu mobilă albă, 13 dormitoare,15 băi și trei bucătării utilate cu aparatură de ultimă generație.

Aflată la doar 500 de metri de malul apei, proprietatea mai dispune de o curte generoasă, o piscină încălzită și un doc privat de 100 de metri. Viitorul proprietar se va bucura și de o cramă cu vinuri alese, dar și o casă de oaspeți cu două dormitoare, propriul living și bucătărie.

În vârstă de 51 de ani, Marc Anthony este cântăreț, actor, designer, producător muzical și filantrop. Deține recordul Guinness pentru cel mai bine vândut artist tropical salsa. Premiat cu două Grammy și șase Latin Grammy, fostul soț al lui Jennifer Lopez (2004 – 2014), a vândut peste 12 milioane de albume la nivel mondial.

FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle