Cum arată colecția semnată Simone Rocha pentru H&M

simone rocha H&M

Simone Rocha este cel mai nou designer care semnează o colecție împreună cu retailerul suedez H&M, iar acum au fost lansate primele imagini cu piesele care compun colecția.

Stilul designerului de origine irlandeză își lasă o amprentă adâncă asupra colecției – cu elementele-semnatură ale lui Simone Richa – perle, funde, volauri, volume și asimetrii, toate sub o notă romantică. ”Sper ca piesele din colecție să fie purtate și prețuite și în anii ce vor veni. Au luat contur în urma ideilor și inspirației care m-au format pe mine și pe brandul meu în ultimii 10 ani și sunt foarte încântată ași nerăbdătoare să vad hainele purtate, stilizate și interpertate în noi moduri” a spus Simone Rocha.

simone rocha H&M

simone rocha H&M

Simone are o estetică unică, specială. De la un sezon la altul, își definește identitatea. Aceasta pare să fie colecția ideală pentru acest moment: o abordare dinamică a unui designer care știe foarte bine cine e și care știe ce vrea să transmită. E o colecție ludică, sperăm să înveselească spiritele și să inspire”, spun reprezentanții H&M.

simone rocha H&M

Simone Rocha activează de o decadă în lumea fashionului și aceasta e prima ei colaborare de anvergură. În plus, colecția mai marchează o premieră – e prima oară când designerul irlandez creează o colecție de haine pentru bărbați și copii.

simone rocha H&M

Hainele sunt create în culori pastelate, dar și în nuanțe aprinse, negru și alb și sunt folosite materiale precum tulle-ul, voalul, tweed-ul.

Colecția Simone Rocha x H&M va fi lansată pe 11 martie.

Foto: H&M