Cum arată colecția rezultată din colaborarea Selena Gomez x Coach

selena gomez

Primăvara aceasta, anunțam aici despre colaborarea Selena Gomez x Coach, care promitea o linie vestimentară creată după „chipul și asemănarea“ stilului cântăreței. Zilele acestea, colecția a fost dezvăluită, iar imaginile au făcut înconjurul Internetului via revista Vogue SUA.

selena gomez

Colecția ready-to-wear pusă la punct de Gomez și de Stuart Vevers, directorul creativ Coach, e fix așa cum ți-ai imaginat dacă te numeri printre fanii cântăreței și-i cunoști stilul. „Sunt foarte mulțumită de felul în care a ieșit colecția. Ce-mi place cel mai mult în colaborarea cu echipa Coach este faptul că ei chiar știu cum mă îmbrac. Totul mi s-a părut autentic de la început“.

Selena Gomez a devenit ambasador al brandului în 2016, iar de atunci colaborarea ei cu Coach a devenit tot mai productivă. A început cu o colecție de genți, iar în această toamnă a fost completată de o linie generoasă de piese vestimentare – sweatshirt-uri, rochii, pulovere, jachete, cardigane etc. –, dar și accesorii – genți, brelocuri, carcase de telefon și portofele.

selena gomez coach

Foto: hepta.ro