Cum arată colecția Moncler & Rick Owens

Cu siguranță 2020 a fost anul colaborărilor de top. Cea mai recentă? Moncler și Rick Owens, două dintre cele mai iubite branduri din industria modei au creat o colecție specială pentru sezonul rece.

Rick Owens, designerul preferat al lui Kim Kardashian, cunoscut pentru colecțiile sale gotice complet negre, a lucrat cu soția și partenerul său de business, Michèle Lamy, la o colecție pentru sezonul rece, colecție care îmbină estetica sa de design unică cu cea a brandului de îmbrăcăminte de exterior Moncler. Cei doi artiști au reinterpretat unele dintre cele mai iconice piese vestimentare ale lui Owens din cei 26 de ani ai săi în industria modei, în geci din puf Moncler, care toate vin acum și cu un nou logo Moncler.

Colecția de îmbrăcăminte de iarnă include geci strălucitoare, metalice, laminate, din nailon, matlasate, o jachetă de puf cu guler pâlnie, supradimensionată, o jachetă bomber căptușită, o pereche de cizme de zăpadă Moncler X Rick Owens cu șireturi groase, precum și o mulțime de jachete umflate, fără mâneci.

Există, de asemenea, o rochie unisex destinată bărbaților și femeilor, precum și pantaloni scurți, pălării și pantaloni tricotați. Cu această colecție, Owens își sărbătorește propria-i poveste în modă, într-un mod avangardist.

Cât îi privește pe Owens și Lamy, ei bine relația lor este una cu adevărat specială. Cu 18 ani mai în vârstă decât soțul ei, Lamy se ocupă acum de producerea mobilierului Owens, fiind totodată responsabilă de dezvoltarea brandului Owens.

FOTO: Hepta