Cum arată colecția Aer Wear x Andreea Esca

Designerul Dana Păun a lansat o colecție pentru această vară împreună cu Andreea Esca.

“I LOVE LIFE este cel mai potrivit nume pentru colecția-capsulă realizată cu Aer Wear pentru vara lui 2020! Nu că Dana Păun și cu mine n-am fi spus asta oricând, dar acum cred că simțim nevoia să o strigăm în gura mare și în orice fel. Enjoy life, love life!”, spune Andreea ESCA.

“Am gândit colecția ca o celebrare a vieții și ce moment mai bun de a lansa și linia pentru copii, decât acesta, iubim viața, iar copiii o fac completă.”,, spune designerul Dana Păun.
Colecția conține 3 modele de rochii- mamă- fiica, cu mesaje de iubire: I love life –  I am life, Life is a beach – Life is life, Love you to the moon and back – So loved, dar și un model de tote- bag pentru femei, însoțit de un model în miniatură pentru fetite. Gențile în miniatură se pot personaliza la cerere cu numele copilui.
Mai multe pe aerwear.com.
În plus, Dana Păun vă mai așteaptă în București Mall cu propria colecție de huse de telefon și tablouri. 
“Credem în cuvinte și în puterea lor de a exprima sentimente, gânduri și stări de spirit. Pentru că suntem în permanență conectați și cu mâna pe telefon, am creat o colecție de carcase de telefon cu mesaje scrise de mână. Sunt cuvinte puternice sau expresii amuzante care au și rol atât de protecție, cât și de a ne aminti să ne bucurăm de fiecare clipă”, mai spune Dana.
 
Tabourile sunt un MUST
 
Mesaje pentru suflet și pentru pereți, pentru case și pentru birouri cu personalitate. Scrise de mână și înrămate, toate se pot găsi weekendul acesta și la A List Designers Boutique, la București Mall.
Colecția Aer Wear x Andreea Esca se găsește la Aer Wear, la A List Designers Boutique, în București Mall.