Cum arată cel mai opulent boutique din Paris

dolce&gabbana paris

Boutique-ul Dolce&Gabbana din Paris este un momument dedicat luxului și opulentei, cu detalii extravagante, care îl fac o destinatie în sine.

More is More –se pare că acesta este conceptul după care a fost realizat noul boutique Dolce & Gabbana din Paris, de pe Rue du Faubourg Saint-Honoré.

Decorat cu marmură italiană, cu mozaicuri înfățișându-i pe Împăratul Napoleon și pe Împărăteasa Josephine, cu o scară impozantă, magazinul impresionează prin stilul maximalist asociat cu brandul de fashion italian.

La amenajarea boutique-ului a contribuit firma de arhitectură și de design Carbondale, care a imaginat un ansamblu teatral, opulent. Boutique-ul parizian Dolce & Gabbana poate fi considerat un muzeu la luxului, unde pot fi admirate mozaicuri care decorează pereții scării de marmură ce pare că sfidează gravitația, stilul baroc și rococo este redat prin accentele de alamă, oglinzi și catifea.

dolce&gabbana paris

dolce&gabbana paris

Magazinul din Paris nu este primul proiect realizat de Dolce & Gabbana împreună cu Carbondale – aceștia au mai făcut echipă și la amenajarea magazinului din Roma, din Piaza di Spagna, care se bucură de același stil opulent și extravagant, unde predomina roșul și auriul și în care au folosite tone de marmură (numai pardoseala include 15 tipuri diferite de marmură). Firma de arhitectură și de design a mai colaborat și cu alte branduri celebre la amenajarea magazinelor lor, cum ar fi Louis Vuitton, Tag Heuer sau Longchamp.

Foto: Carbondale

Categorii Lifestyle