Cum arată casa Simonei Halep

Iată cum arată casa Simonei Halep. Una dintre cele mai bune sportive din lume a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte să locuiască în Constanţa, orasul ei natal.

Poate că acest gând a stat la baza deciziei jucătoarei de tenis de a-și construi o vilă, într-o zonă liniștită a orașului mai sus menționat.

Simona şi-a ridicat, în ultimii doi ani, o vilă cochetă, într-o zonă liniştită a celei mai mari localităţi de pe litoral, conform stirilekanald.ro.

După cum scrie aici, lucrările la casa Simonei Halep au început în luna august 2015 şi s-au finalizat la finalul verii trecute. Finisajele, mobilatul şi curăţenia generală au mai durat câteva luni, vila corespunzând abia acum viziunii proprietarei.

Proprietatea tenismenei ar valora în jur de 700.000 de euro.

Simona Halep a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent ea se află pe locul 4 mondial.

Halep a câștigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros (2018), după alte trei finale de Grand Slam: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018).

Simona Halep a câștigat la simplu de-a lungul carierei 19 turnee și a mai disputat alte 17 finale, fiind cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria țării noastre. A disputat și finala Turneului Campionilor în 2014 când a pierdut la Serena Williams, aceasta după ce anterior în grupe Halep îi administrase cea mai dură înfrângere din carieră de la acea oră (6-0 6-2).

Pe data de 13 iulie 2019, Halep a câștigat cel mai prestigios turneu de Grand Slam și anume Wimbledon, după ce a trecut în două seturi, scor 6-2 6-2 de favorita numărul 10 la acel moment, Serena Williams.

Foto: stirilekanald.ro, Instagram

Citește și: Cât a câștigat Simona Halep din tenis

Citește și: Simona Halep, la Cina Campionilor de la Wimbledon