Cum arată casa lui Cameron Diaz de 14 milioane de dolari

Cameron Diaz și Benji Madden au dat 14,7 milioane de dolari pe un conac în Los Angeles. Cuplul, care și-a întâmpinat primul copil la începutul anului, este foarte încântat de proprietatea de aproape 10.000 de metri pătrați din zona Benedict Canyon – la nord de Beverly Hills.

Casa are șapte dormitoare, zece băi, o piscină generoasă și este înconjurată de copaci luxurianți și dealuri. Există mai multe zone de relaxare, iar lângă camera de zi formală, există o sală de mese, care vine cu propriul său perete cu sticle de vin.

Bucătăria mare, deschisă, cu dulapuri gri deschis și blaturi din marmură albă, are în centru o insulă mare, cu o chiuvetă placată cu aur. O masă de bucătărie se află chiar în stânga insulei, lângă ușile care dau direct în grădină. La parter, există și un home cinema.

Proprietatea include și o casă de oaspeți, iar în exterior, există o mică zonă de relaxare și un grătar în aer liber, piscină și cadă cu hidromasaj.

Noua casă a actriței este situată într-o comunitate închisă cu securitate non-stop și doar câțiva vecini și ei faimoși la rândul lor.

 

Categorii Lifestyle