Cum arată casa lui Bradley Cooper din Pacific Pallisades

bradley cooper casa

Chiar dacă Bradley Cooper (46 de ani) își petrece cea mai mare parte a timpului la New York, unde o crește pe fiica lui, Leah de Seine, alături de fosta lui parteneră, Irina Shayk, actorul încă este atras de Los Angeles, unde deține mai multe proprietăți.

Bradley Cooper și-a cumpărat recent înca o casă, în zona exclusivistă Pacific Pallisades, pentru 4,8 milioane de dolari, un chilipir pentru piața imobiliară din Orașul Îngerilor. Noua lui reședință este ascunsă de ochii curioșilor de gardurii vii, luxuriante și dispune de patru dormitoare, trei băi, garaj pentru două mașini și o casă de oaspeți, cu etaj.

bradley cooper leah

bradley cooper casa pacific pallisades

Proprietatea lui Bradley Cooper este amplasată într-un peisaj idilic, într-o pădure de stejari și de arțari și are o curte imensă, cu un lac, livadă și peluze impecabile, piscină și spa.

bradley cooper casa

bradley cooper casa pacific pallisades

Bradley Cooper deține în New York o casă veche, renovată, în valoare de 13,5 milioane de dolari, amplasată în West Village. Înainte ca Bradley Cooper să cumpere locuința de pe coasta de est, aceasta era închiriată pentru suma de 50 000 de dolari pe lună. Casa new-yorkeză a actorului are șase dormitoare, cinci băi și o curte spațioasă.

bradley cooper casa

În Los Angeles, pe lângă nou-achiziționata proprietate, Cooper mai are o reședință în valoare de 4,7 milioane de dolari, amplasată în Rustic Canyon, situată la aproximativ un kilometru de noua casă.

De asemenea, acesta mai deține un bungalou în Venice, cumpărat în 2004 pentru 1,2 milioane de dolari.

Foto: Hepta, Apartments.com

Categorii Lifestyle