Cum arată casa în valoare de 88 de milioane de dolari în care locuiesc Beyonce și Jay-Z

beyonce jay z casa

Cuplul de celebrități format din Beyonce și Jay-Z și-a achiziționat în 2017 casa visurilor, un conac impresionant în Bel Air, pe care au plătit aproximativ 88 de milioane de dolari. Proprietatea se întinde pe o suprafață de peste 7000 de metri pătrați și are opt dormitoare, 11 băi, un garaj de 15 mașini, reședințe pentru personal, home cinema, patru piscine și un teren de baschet.

Beyonce și Jay-Z dețin mai multe proprietăți, răspândite în diverse zone, dar își petrec cea mai mare parte a timpului la Los Angeles. Cei doi au depus ceva efort până să-și găsească locuința visurilor și au vizionat mai multe proprietăți până s-o găsească pe cea în care locuiesc astăzi.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

După mai multe luni de căutări, cuplul a găsit această vilă în stil modern situată în Cuesta Way, Bel Air, și au început negocierile. Familia Carter era dispusă inițial să ofere 120 de milioane pentru conac, dar prețul a scăzut la 90 de milioane, ca să se vândă într-un final cu doar 88 de milioane de dolari.

Casa este amenajată pe măsura notorietății locatarilor ei– cu ferestre cu geamuri antiglonț și cu un sistem de securitate performant.

beyonce swimming pool

Beyonce și-a amenajat și un dressing impresionant, care să adăpostească toate creațiile ei de designer, iar spațiul arată ca un mic apartament, cu ferestre din tavan până în podea și are un sistem de iluminare special, care s-o pună în valoare ori dă câte ori de probează în oglinda imensă.

beyonce

beyonce

Bucătăria are podele de lemn si o terasă spațioasa , plus un living amenajat sub una dintre cele patru piscine.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle