Cum arată casa din Miami a lui Tommy Hilfiger

tommy hilfiger casa miami

Designerul american Tommy Hilfiger își vinde casa din Miami pentru 24,5 de milioane de dolari. Vila situată în Golden Beach poartă amprenta celebrului ei proprietar și este decorată în stil modern, pop-art, în tonuri vii – roșu și albastru, culorile casei de modă fondate în 1985.

Tommy Hilfiger are cinci copii și o avere de 450 de milioane de dolari. Tommy Hilfiger a cumpărat casa din Miami, Florida, în 2013, împreună cu soția lui, Dee Ocleppo, pentru suma de 17,2 milioane de dolari și încearcă s-o vândă de trei ani.

tommy hilfiger casa miami

tommy hilfiger casa miami

tommy hilfiger casa miami

Casa este situată chiar pe malul oceanului, cu o priveliște încântătoare și e formată din mai multe compartimente rezidențiale, plus două aripi dedicate oaspeților. Clădirea întinsă pe o suprafață de câteva mii de metri pătrați are în total șapte dormitoare și zece băi, iar stilul a fost descris în publicațiile de specialitate ca fiind o combinație de galerie pop-art cu un cămin șic.

Interioarele vilei din Florida deținute de Tommy Hilfiger au fost concepute în așa fel încât să integreze natural în decor operele de artă ale designerului, care colecționează lucrări semnate de artiști precum Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Keith Haring, Damien Hirst sau Tracey Emin.

tommy hilfiger casa miami  

Casa prezintă un contrast între exteirorul alb, minimalist și explozia de culoare din interior, care constituie amprenta casei.

tommy hilfiger casa miami

Încă de la intrare se pot observa operele de artă modernă ale lui Hilfiger, cum ar fi sculptura în crom a lui Mickey Mouse. Livingul este decorat în nuanțe de mov și de portocaliu, iar tavanul este tapetat cu oglinzi. De asemenea, aici se află și un șemineu și ferestre largi care dau spre ocean.

tommy hilfiger casa miami

Locul de luat masa are pardoseală din marmură albă și neagră, o masă argintie, scaune în roșu aprins, un candelabru imens, iar pereții sunt acoperiți cu printuri desenate de Andy Warhol.  Dormitorul matrimonial are vedere tot către ocean și este mobilat cu un pat king-size și are baie proprie, decorată în dungi albe și negre. Suprafața pe care e construită casa este imensă și ofera multiple spații de recreere la exterior – piscină infinity și barbeque și casă de oaspeți chiar pe plajă.

Foto: Hepta, Douglas Elliman – elliman.com

Categorii Lifestyle