Cum arată casa din Los Angeles a lui Jessica Alba

jessica alba casa

Jessica Alba locuiește într-o casă de vis, evaluată la 10 milioane de dolari, lângă unul dintre canioanele Los Angelesului. Locuința prezentată de reputata publicație Architectural Digest are o priveliște idilică și a fost concepută pentru o familie numeroasă, cum este și cea a actriței, măritată cu producătorul Cash Warren, cu care are trei copii – două fiice, Honor și Haven și un fiu, Hayes.

jessica alba casa

jessica alba casa

Cum arată casa din Los Angeles a lui Jessica Alba? Cuplul Jeessica-Warren a locuit timp de 10 ani chiar în vecinătatea noii lor case și au decis că au nevoie de un spațiu mai mare pentru familia lor, de ”un loc în care să-mi văd copiii jucându-se și crescând”, după cum a declarat actrița.

jessica alba casa

Jessica Alba s-a hotărât pe loc să cumpere proprietatea. A știut de la început că vrea ca locuința să aibă influențe provensale, inspirată de regiunea în care trăiește soacra ei, dar a fost influențată și de locuința vedetei de televiziune Ellen DeGeneres, pe care a și rugat-o, de altfel, să-i recomande designerii ei de intrior.

jessica alba casa

jessica alba casa

jessica alba casa

jessica alba casa

Astfel, Jessica Alba a lucrat cu mama și fiul Kathleen și Tommy Clements, care i-au ascultat dorintele legate de designul interior și i-au pus la punct casa de vis. Renovările și redecorarea casei au durat un an și jumătate, dar rezultatul final a fost pe gustul cuplului de vedete, care își prezintă cu mândrie conacul. Casa nu este foarte extravagantă, ci foarte practică, în care elementele scumpe se îmbină perfect cu cele practice, economice.

Foto: Hepta

Cele mai frumoase proprietăți din lume pe care le poți găsi pe Airbnb

Cel mai mare intremediar de închiriere de proprietăți în scop turistic a făcut un clasament al celor mai frumoase proprietăți pe care le listează conform popularității înregistrate pe Instagram. Din Noua Zeelandă și până în Italia, iată care sunt cele mai instagramabile case. Alege-ți preferata dintre ele pentru următoarea vacanță de AICI.

Categorii Lifestyle