Cum arată Casa Albă decorată de Crăciun

casa alba

Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a oferit primele imagini cu decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă. ”Spiritul Americii strălucește la Casa Albă”, a scris prima doamnă pe contul său de Twitter.

”Sunt încântată să împart cu voi această manifestație de patriotism și aș vrea să ne bucurăm împreună de frumusețea Crăciun”, a adăugat Melania Trump.

casa alba craciun

casa alba craciun

casa alba craciun

casa alba craciun

casa alba craciun

Bradul oficial al Casei Albe are o înălțime de 5,5 metri și este dcorat cu flori de hârtie realizate manual, care reprezintă fiecare dintre cele 50 de state federale.

De asemenea, unul dintre brazi este decorat cu o tablă de scrabble în miniatură, pe care se poate citi ”Be Best”, titlul campaniei anti-bullying inițiate de Melania Trump.

Un alt brad a fost amplasat în Aripa de Est a Casei Albe, iar acesta a fost decorat cu steluțe aurii și cu ghirlande patriotice, iar bradul le este dedicat celor care au pierdut pe front membri ai familiei.

casa alba craciun

casa alba craciun

casa alba craciun

În sufrageria de stat se află o casă de turtă dulce care imaginează poarta de sud a Casei Albe și alte obiective binecunsocute, cum ar fi Statuia Libertății, Muntele Rushmore, Liberty Bell sau Acul Spațial.

Le mulțumesc membrilor echipei mele și tuturor voluntarilor care au ajutat la decorarea de Crăciun a Casei Albe. Vă urez tuturor un Crăciun fericit și La mulți ani!, a declarat Melania Trump.

Anul trecut, decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă ale Melaniei Trump au fost îndelung criticate, deoarece acestea semănau mai mult cu decorul unui film de groază decât cu cel feeric, specific sărbătorilor de iarnă.

Categorii Lifestyle