Cum arată apartamentul parizian al designerului de accesorii de la Louis Vuitton

apartament parizian

Camille Miceli este directorul de creație al departamentului de accesorii Louis Vuitton și proprietara unui apartament plin de eclectism din centrul Parisului.

Camille Miceli și-a prezentat eleganta locuință în paginile revistei Vogue, în  care putem admira felul în care și-a pus amprenta asupra apartamentului duplex de pe bulevardul Hausmann.

apartament parizian

apartament parizian

apartament parizian

Imaginația și spiritul creativ al lui Camile Miceli se reflectă cel mai bine în colecțiile de accesorii create până acum pentru branduri precum Dior, Chanel sau Louis Vuitton, dar și în locuința ei rafinată din Paris. Apartamentul spațios și luminos din centrul Parisului a fost transformat într-un duplex după ce a achiziționat și locuința de la etajul inferior, în urma plângerilor vecinei din cauza zgomotului de la petrecerile găzduite de Camille în perioada pre-pandemie.

apartament parizian

apartament parizian

Apartamentul este mobilat și decorat în culorii vii – roșu, violet, verde, albastru și abundă de piese semnate de cei mai apreciați artiști.

Stilul multor piese de mobilier alese de Camille aparține modernismului de mijloc de secol, iar acesta se îmbină perfect cu lucrările de artă adunate în timp  – sculpturi, ceramică – unele provenite chiar de la târguri de antichități.

apartament parizian

Bucătăria este una spațioasă și e dotată ca pentru un bucătar adevărat, dar, pe lângă funcționalitate, și acest spațiu a beneficiat de ochiul artistic al proprietarei, care a decorat-o, de asemenea, cu obiecte de artă din lemn, litografii și neon. Când Camille obișnuia să aibă invitați, bucătăria devenea și loc de luat masa și de dans. Apartamentul de la etajul inferior incorporat în locuința sa adăpostește acum dormitorul fiului ei, o cameră de relaxare, un birou și spațiul pentru garderoba ei impresionantă, iar accesul către etajul inferior se face printr-o scară cromată.

Foto: Vogue

Categorii Lifestyle