Cum arată Adele acum, după ce a slăbit 20 de kilograme

adele slăbit

Cântăreața britanică în vârstă de 31 de ani a slăbit considerabil în ultimul timp și și-a afișat noua siluetă la petrecerea de aniversare a lui Drake, unde a purtat o rochie neagră, de catifea, care i se mula pe noile forme.

Adele a slăbit 20 de kilograme și a făcut trimitere la schimbarea prin care trece printr-o postare pe Instagram, unde a scris: ”Obișnuiam să plâng, dar acum doar transpir”. Procesul de slăbire s-a instalat după ce Adele a divorțat astă-primăvară de soțul ei, Simon Konecki, cu care are un fiu, Angelo.

View this post on Instagram

Not everyday you see @adele & @champagnepapi together😇 #Drake #OVO #2019

A post shared by Drake Liked X7 & Reposted X11. (@drakeupdate) on


Se pare că noua silueta a cântăreței se datorează exercițiilor de reformer pilates, pe care le-a urmat sub îndrumarea soției lui Robbie wWilliams, actrița Ayda Field.

adele slabit

Pe lângă sport, Adele a renunțat și la nenumăratele cești de ceai cu zahăr pe care le bea zilnic, la țigări și la alcool și la alimentele procesate, picante, condimentate. Artista se mândrește cu faptul că acum își poate cumpăra haine din orice magazin, spre deosebire de perioada în care îi era foarte greu să-și găsească haine pe măsura ei.

Se pare ca din dieta lui Adele fac parte acum hrișca, kale-ul, ceaiul verde și trumericul, alimente care reglează pofta de mâncare. De asemenea, Adele mai are în meniu cacaua, vinul roșu și brânza.

Silueta nu este singurul aspect nou în viața lui Adele. Vedeta e implicată într-o nouă relație cu rapperul britanic Skepta (37 de ani).

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle