Shopping mania: top 5 linere pentru machiajul ochilor

Oricine se poate perfecționa în arta aplicării eyelinerului. Ai nevoie doar de câteva trucuri pentru a realiza un machiaj impresionant cu eyeliner și, desigur, de un eyeliner care să te ajute să exersezi.

Dacă singura zonă în care putem să experimentăm cu un machiaj vizibil sunt pleoapele, hai să experimentăm! Chiar dacă nu ești familiarizată cu eyelinerul, este timpul să îți faci curaj. Îți dau o listă cu 5 tușuri lichide tip cariocă sau pensulă, pentru un contur precis, fie că este subțire sau lat.

Top 5 linere pentru machiajul ochilor

Cat Eyes High Precision Eyeliner Douglas, 55 lei

Noul Cat Eyes High Precision Eyeliner Douglas schimbă cu adevărat jocul! Este linerul rezistent la care ai visat întotdeauna. Nu se întinde, are o aplicare precisă și un finisaj luminos.

Hyper Easy Liner Maybelline, 47 lei

Un tuș lichid cu aplicator tip pensulă, Hyper Easy Liner Maybelline asigură un control optim al produsului și o aplicare stabilă. Este ușor de folosit, perfect dacă ai dificultăți în aplicarea tușului. Tubul hexagonal anti-alunecare permite un control mai bun.

Grandiôse Liner Lancôme, 157 lei

Cum spuneam la început, chiar dacă nu ești maestră în aplicarea tușului, forma și unghiul pensulei care se adaptează nevoilor tale te vor ajuta să creezi conturul perfect. Lancôme Grandiôse Liner are o mobilitate revoluționară, este flexibil la 35 de grade. Noua tehnologie permite o aplicare ușoară și rapidă, de la baza genelor și totodată din colțul intern al ochiului către cel extern. Textura lichidă asigură rezistență și un negru intens mat. Grandiôse Liner se ajustează rapid și ușor pe conturul ochilor.

3-Dot Liner Eyeliner Clarins, 113 lei

Linerul în 3 puncte de la Clarins permite realizarea unui machiaj foarte complex. Fie că vrei să creezi iluzia de gene dense prin punctarea la baza genelor și între gene, astfel linia pe pleoapă se formează punct cu punct, fie că realizezi un contur subțire sau gros, 3-Dot Liner este alegerea perfectă. Forma rafinată a aplicatorului facilitează utilizarea produsului 3-Dot-Liner. Ochii vor fi evidențiați în mod natural, iar linia genelor va fi vizibil mai groasă. În plus, datorită complexului Be-long-Lash genele devin mai lungi și mai puternice.

Eyeliner Black Guerlain, 203 lei

Dacă îți dorești un contur precis, de un negru intens, lucios, alegerea este simplă: Eyeliner Black Guerlain. Vârful foarte subțire te va ajuta să realizezi un contur foarte discret.

Trucuri pentru conturul perfect: cum aplici eyelinerul corect

Dacă deși te străduiești să aplici corect eyelinerul, dar fără prea mult succes, nu abandona. Încearcă să îl aplici cât de bine poți, chiar și imperfect. Ulterior, îndepărtează excesul de liner sau corectează forma cu un bețișor de urechi îmbibat în puțin demachiant. Sau folosește fondul de ten pentru a corecta greșelile sau chiar cu un corector.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de @makeup2pearl

Foto: Hepta, PR.