Cum alegem parfumul de vară potrivit?

Ți-ai ales deja aroma pentru această vară? Nu toate esențele sunt potrivite pentru această perioadă, deoarece în acest sezon este indicat să te orientezi către un parfum proaspăt, plin de energie, cu note fresh, acvatice, sau floral-fructate.

În zilele călduroase de vară se recomandă apa de toaletă (EDT), fiind o opțiune mai light pentru sezonul cald, în timp ce apa de parfum tinde să aibă o aromă mai pregnantă și mai grea, potrivită mai degrabă pentru sezonul rece.

Așa cum în sezonul estival băutura noastră preferată este limonada, parfumurile infuzate cu arome de citrice ne atrag atenția prin prospețimea și efectul de răcorire instantă.

Iată recomandările noastre de vară, pentru el și ea!

Noua lansare Lady Million Lucky de la Paco Rabanne reprezintă o revolutie a trandafirilor care îți invadează granițele și te cucerește cu senzații pure. Explozia de zmeură, alături de nota puternică de lemn de santal catifelat te vor seduce! Descoperă noua experiență Lady Million Lucky și lasă-te cucerită de notele de mandarină, zmeură, trandafir din Damasc, lemn de cashmir și iarbă de vetiver.

parfum de vară

Nu puteam uita de parfumurile masculine, așadar venim în ajutorul domnilor cu o recomandare inedită. Un parfum masculin, fresh-lemnos, Mr. Burberry Indigo este cea mai nouă lansare Burberry. Creatorul acestui parfum, Francis Kurkadijan, a integrat notele proaspete de lămâie și rozmarin, alături de violetă, mentă, lichen și ambra, într-un parfum dedicat gentlemenilor moderni.

parfum de vară