Cum a slăbit Andreea Esca șase kilograme? Iată ce dietă a urmat!

La cei 49 de ani recent împliniți, Andreea Esca este într-o formă fizică de invidiat. Vedeta a reușit să dea jos 6 kilograme, cu mult sport și o dietă personalizată.

„Am ținut dietă, am mers mai întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra și Alexia care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, spune Andreea pentru click.ro.

A renunțat la dulciuri, iar cantitatea de pâine a fost redusă la minim. „Dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”, încheie Andreea.

Categorii Lifestyle