Cum a reușit Adele să slăbească peste 20 de kilograme

adele slabit

Cântăreața britanică în vârstă de 31 de ani a reușit să dea jos aproximativ 20 de kilograme, iar procesul de slăbire se datorează în cea mai mare parte dietei.

Se pare că Adele a apelat la dieta Sirtfood, care se bazează pe consumul de alimente care conțin un grup de proteine numite sirtuine. Consumul acestor alimente suprimă pofta de mâncare și activeaza genele de slăbit din organism, iar un ciclu al acestei diete durează trei săptămâni. Printre alimentele care se consumă preponderent în dieta Sirtfood se numără kale, vinul roșu, căpșunele, ceapa, soia și ciocolata neagră. Totuși, specialiștii susțin ca efectele acestei diete nu rezistă pe termen lung.

Cea care a susținut-o pe Adele pe tot parcursul procesului de slăbire este soția lui Robbie Williams, Ayda Field, o împătimită a sportului și a alimentației sănătoase. Ayda a prezentat-o pe Adele uneia dintre antrenoarele ei, Camila Goodis, un fitness-guru de la Hollywood, care a avut o singură ședință de antrenament cu Adele, suficientă pentru a-și da seama că vedetei nu-i place efortul fizic, iar că pierderea în greutate se datorează in principal dietei. ”Nu cred că-i place să facă exerciții fizice, dar și-a schimbat stilul de viață și urmează o dietă echilibrată, cu mai puține calorii și cu mai mult consum de energie”, a declarat Camila Goodis, cu referire la Adele.

Totuși, numele lui Adele este legat și de alți antrenori ai vedetelor, cum ar fi un alt fitness-guru, Joe Wicks, cunoscut și ca The Body Coach, dar și de cel al lui Dalton Wang, care a mai lucrat cu vedete precum Jennifer Lawrence, Gwendoline Christie sau Olivia Colman.

Joe Wicks este cunoscut datorită antrenamenteleor sale HIIT (High Intensity Interval Training) și datorită seriei sale de cărți de bucate și planurilor de nutriție și antrenamentelor în vederea slăbirii.

Eforturile depuse de Adele pentru a scădea în greutate au meritat, pentru că rezultatele sunt impresionante, conform fotografiilor actuale cu cântăreața.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle