Cum a obținut Robin Wright o mărire de salariu pentru House of Cards

robin

Robin Wright a dezvăluit că le-a cerut producătorilor House of Cards să fie plătită la fel partenerul său din serial, Kevin Spacey. Actrița a povestit ieri, în cadrul unui eveniment al Fundației Rockefeller, care a fost punctul de la care a pornit discuția dintre ea și cei de la Netflix cu privire la salariul său.

„Era paradigma perfectă. Sunt foarte puține filme sau seriale TV în care bărbatul și femeia sunt egali. Iar un astfel de caz este în House of Cards”, a spus Robin, care joacă în House of Cards rolul lui Claire Underwood, Prima Doamna a Americii, soția președintelui Frank Underwood (Kevin Spacey). „M-am uitat la statistici și am văzut că personajul Claire Underwood a fost mai popular decât Frank pentru o perioadă. Așa că am profitat de acest lucru. A fost ceva de genul: «Mă plătiți sau o să fac declarații publice!» Și m-au plătit.” Conform celor de la Forbes, Robin Wright câștigă acum aproximativ 420 000 de dolari pentru un episod.

house of cards

Actrița a mai povestit în cadrul evenimentului și despre impactul pe care l-a avut asupra carierei sale faptul că și-a luat o pauză pentru a-și crește copiii: „Pentru că nu am lucrat tot timpul, nu mi-am construit o strategie salarială. Dacă nu îți construiești această strategie prin notorietate și prezență, nu mai faci parte din joc. Devii un actor de mâna a doua. Nu mai ești material de box office. Nu mai ai valoarea pe care ai fi avut-o dacă ai fi făcut patru filme într-un an ca Nicole Kidman și Cate Blanchett. Dar acum mă pregătesc de o revenire la 50 de ani.”

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle