Cum a încălcat Prințul Harry protocolul în turul regal

harry meghan

Prințul Harry și Meghan Markle se află în plin tur regal în Australia, iar programul lor, judecând după mulțimea de imagini care apar în fiecare zi cu cei doi la diverse evenimente, este unul foarte aglomerat. Cu atote acestea, cei doi sunt în contact permanent cu localnicii și fanii.

În timpul unei plimbări la Sydney Opera House, Prințului Harry i-a atras atenția o fetiță în vârstă de 9 ani, aflată în mulțimea de fani venită să-i salute, care purta un tricou cu mesajul „Fetele pot face orice“. Și, conform Daily Mail, acesta s-a îndreptat către ea și a întrebat-o „Vrei să o cunoști pe soția mea?“ Iar după ce Meghan a cunoscut-o pe fetiță, Prințul a întrebat-o dacă dorește să le facă o fotografie. Ceea ce s-a și întâmplat, nu înainte ca Megha Markle să aprecieze și ea tricoul fetiței.

E știut faptul că familia regală trebuie să urmeze anumite reguli de protocol, însă, din când în când, atunci când există situații speciale, aceștia le încalcă. Prințul Harry nu a putut rămâne indiferent la mesajul de pe tricoul fetiței, care poate fi asociat cu mesajele feministe, de care Meghan Markle este foarte atașată

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle