Cum a fost la petrecerea de lansare A List Magazine nr. 14 – Partea I

andreea esca

Primăvara n-a fost nicicând mai frumoasă ca aceste zile, când florile & zâmbetele ne înconjoară. Și, atunci când ești alături de prietenii dragi, de colaboratori și de invitații speciali ai A List Magazine, ziua pare și mai plină de soare, nu-i așa? Vedete, oameni din PR, influenceri, socialites, jurnaliști, clienți și colaboratori – cu toții au adăugat un strop de albastru în ținuta lor și au dat curs invitației pentru lansarea numărului de primăvară A List Magazine nr. 14.

Așadar, în spațiul minunat de la Cherhanaua Ancora (șoseaua Nordului 7-9), am dat start primăverii, respectând codul de culoare, classic blue (culoarea anului desemnată de Institutul Pantone pentru 2020). Am gustat delicioasele bomboane Lindt, am băut o cafea excelentă și am aflat despre trendurile primăverii în modă și frumusețe.

Din backstage

… fiți gata să citiți un interviu incitant cu Mădălina Ghenea, protagonista shootingului de copertă A List Magazine nr. 14, să fiți transportați într-o lume plină de nuanțe de albastru cu ținutele imaginate de 12 designeri români, să dansați & cântați alături de vedeta pop Alina Eremia și să vă inspirați pentru un make-up blue, ca în creațiile talentalului make-up artist Alex Abagiu. Avem și alte surprize… albastre pentru voi: o călătorie în zona celor mai frumoase lacuri din Europa, un articol excelent despre miturile & știința din spatele pilulei albastre, machiaje și trenduri cu tușe de cer sau acvamarin, sporturi acvatice, shoppinguri de fashion & beauty… albastre. Plus: un interviu cu înotătorul premiat la României, Robert Glință, o călătorie în lumea albastră a Marocului, o analiză a trendului masculin/feminin în moda modernă, dar și povești despre 7 fete care fac performanță în lumea motorsportului. Nu uităm de sentimentul de feeling blue, disecat de psihologul nostru, Raluca Anton, de mini-istoria feminismului, explicată de pshihologul Gáspár György și nici de cele mai importante evenimente culturale ale primăverii – filme, cărți și spectacole.

Alături de noi au fost partenerii: Mercedes-Benz România, NIVEA, Reserved, CCC, București Mall, LINDT, Nutline, IQOS.

Mulțumim Cherhanaua Ancora pentru găzduire!

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan

a list magazine party 14

a list magazine party 14

a list magazine party 14

a list magazine party 14

a list magazine party 14