Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine nr. 17, live, pe Instagram

Într-un an în care am fost legați de lumea digitală mai mult ca oricând, ce altfel de lansare mai potrivită decât una Live, pe Instagram, am fi putut găsi? Și ce altfel de personaj pe copertă am fi putut alege dacă nu unul digital, ca Ana Tobor? 

La București Mall, în A List Designers Boutique, am început ziua pe acordurile lui Mario Fresh. Și am continuat, povestind despre shootingul de copertă cu influencera digitală, despre călătorii în România, despre podcasturi, tendințe și shopping. Am stat de vorbă cu @mercur.retrograd despre predicțiile pentru 2021 și l-am ascultat pe talentatul make-up artist Bojan Djordjevic Balkans National Make-up Artist Sephora povestind despre trendurile în machiaj ale sezonului.

Am spus și aici Love is fun, but… complicated și am vorbit cu Roxana Hulpe despre campania #2020pentrumine lansată în luna decembrie pe www.alistmagazine.ro. 

Partenerii evenimentului: Sephora România și București Mall Vitan.

Din sumarul revistei vă mai șoptim doar atât: aveți aici sugestii pentru cele mai frumoase locuri din țară, articole despre cele mai bune tratamente cosmetice și produsele care nu trebuie să-ți lipsească din kitul tău de frumusețe, interviuri cu oameni relevanți din industria digitală, povești cu și despre femei interesante, sugestii pentru decorațiunile de sărbători și un horoscop… în multe imagini simpatice.

Nu uita: revista este gratuită – AICI locurile în care o găsești.