Cum a fost la lansarea A LIST MAGAZINE nr. 9 ediția de iarnă (Partea I)

În fiecare dintre noi stă un artist nedescoperit. Sau cel puțin așa ne place să credem atunci când încercăm să scriem, să pictăm, să dansăm, să jucăm într-o piesă de teatru. Sau… să fim noi înșine, în fiecare zi. „Come as you art” a fost motto-ul petrecerii de lansare a ediției de iarnă A LIST MAGAZINE nr. 9. Vedete, bloggeri, publicitari, prieteni A LIST MAGAZINE au fost astăzi alături de noi, în spațiul ARIA de la Teatrul Național București, la lansarea ediției print cu numărul 9.

Simpaticul Cabral într-un pictorial super-artistic, shootinguri de modă și beauty care ne vor inspira pentru ținutele de petrecere, o explozie de bijuterii, multe tipsuri practice pentru make-up, hairstyling și câteva destinații inspiraționale pentru trecerea dintre ani – acestea sunt doar câteva dintre subieectele care vă așteaptă hot, hot, hot în numărul 9 al A LIST MAGAZINE. Plus: interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuți reporteri, dar și un reportaj în cele mai apetisante magazine de dulciuri din București.

În spațiul ARIA de la Teatrul Național București, oaspeții au fot întâmpinați de cocktailurile delicioase de la ABSOLUT, de cafeaua delicioasă de la Philips, de aromele interesante ale esențelor Obsentum, de spray-urile colorate Colorista și de interesantele creații Shireatha. Alături de noi au fost Mercedes-Benz, IQOS, Mobila Dalin și Jubile Catering.

Revista A LIST MAGAZINE nr. 9, ediția de iarnă este, începând de astăzi, disponibilă în mai multe locuri din București și din țară.

RĂSFOIEȘTE AICI REVISTA NR. 8

Parteneri: Mercedes-Benz, IQOS, Obsentum, Philips, Shireatha, ABSOLUT, Jubile Catering, Mobila Dalin.

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan