Cum a fost la HALF IS FREE la Iași

Tu ai ajuns sâmbăta aceasta la Iași? dacă da, înseamnă că te-ai bucurat de o experiență de shopping senzațională… la JUMĂTATE DE PREȚ! Pentru că festivalul de shopping HALF IS FREE a ajuns pentru prima dată la Iași, în Atrium, la Palas Mall.

Pe lângă haine, accesorii, obiecte decorative și produse cosmetice, toate la jumătate de preț, ne-am delectat și cu savuroasele cocktail-uri de la Lillet, cu makeover-uri realizate cu cel mai nou ondulator Philips și cu machiaje marca Melkior, realizate de makeup artist Laura Buturca, care ne-a învățat cum să ne machiem când avem numai 5 minute la dispoziție!

I-am avut aproape pe Aer Wear, AEP Jewelry, Alexandra Nacu, Anne Parlog, Antante, Antonia M, Cactus the brand, Carmenittta, Catryoshka, Concept a trois, Dana Dinu, Dhanna, Exclusives, Florina Cimpoeru, Gabriela Atanasiu – rochiedeseara.ro, Iutta, Izabela Mandoiu, Koja Concept, KoModa, Lyria povestea ta pictata, Magia Culorilor, Maison Ilia, Melkior, Melor, Miss Mary a Little, Molecule-f & Friends (Coolta, Framboise, GI Jewelry by Isabela Groza, Julia Toaders, Maison Chouchou, Mayra, Moogu, Ostara), Naiv Clothing, Nissa, OMRA, papucei.ro, Piera Lingerie, PNK, poseta.ro, Razan Sharbek, Runfast, Sarcoline, Zultanit Bijou.

Ca fiecare ediție HALF IS FREE, și cea de la Iași a fost plină de oameni creativi. Cu câțiva dintre ei poți vedea interviuri realizate LIVE, pe pagina de Facebook A List Magazine!

Panoul de mai sus a fost realizat de Karibu Design Studio, și poți afla mai multe despre cum a fost creat și cum poți face și tu rost de un astfel de obiect decorativ de pe pagina de Facebook A List Magazine!

Noi ne-am distrat la nebunie și te așteptăm și data viitoare!

Mulțumim partenerilor Lillet, Philips, IQOS, Mercedes-Benz Vito, Karibu Studio și Palas Mall!