Cum a fost atmosfera de la pool party A List Magazine – Part II

Ne-am distrat pe cinste! Nu o spunem doar noi, ci toți prietenii pe care i-am invitat la pool party-ul așteptat cu sufletul la gură de întreaga redacție. Plimbându-ne printre invitați, am auzit vorbe de genul.. „așa să tot îți începi ziua”, „m-am trezit cam de dimineață, dar a meritat!”, „ce cool e!” Ținem să credem că nu au zis-o doar așa… Nu de alta, dar am văzut sute de zâmbete, oameni care și-au băut cafeaua în cel mai frumos mod și un vibe cum rar întâlnești la început de săptămână.

Se pare că lansarea ediției de vară a revistei noastre, a adus exact acel spirit summerish, plin de căldură și voie bună. Bineînțeles, că pisicina Flavours in the Garden de la Clubul Diplomatic a avut o mare contribuție la crearea atmosferei parcă rupte din albumul de vacanță. Pe lângă asta, ne-am răsfățat cu cele mai fresh și sofisticate cocktailuri de la Lillet. Și pentru că vremea chiar a vrut să ne arate că vara este la un pas, am probat și purtat cei mai frumoși ochelari de soare de la Optiblu & Max Mara Ochiali. Cei de la Douglas se pare că au simțit foarte bine dorința noastră de a pleca cât mai repede în vacanță, așa că ne-au încântat cu noua colecție specială pentru călătorii – Travel Essentials. Bineînțeles că toată lumea a plecat fericită acasă, pentru că s-a delectat cu cel mai delicios brunch pregătit tot de Flavours in the Garden de la Clubul Diplomatic și cu o înghețată răcoritoare cum numai cei de la Moritz o pregătesc. Și pentru că de la orice party reușit se pleacă cu amintiri de neuitat, IQOS a oferit o experiență photo/gif booth extrem de fun iar Mercedes Benz a adus mult zâmbet cu super cadouri!

Acum hai să îți arătăm cum a reușit aparatul de fotografiat să surprindă atmosfera de la cel mai cool pool party al verii!

Foto: Sorin Badea