VIDEO: Trend Challenge- Culorile toamnei

Trend Challenge – Culori de toamnă plus concurs

TREND CHALLENGE – CULORI DE TOAMNĂ. Urmăreşte episodul integral, pentru că Dana şi Bianca ţi-au pregătit un #CONCURS care îţi va da un boost de energie și bucurie întreaga zi! #LaVieEstBelle #Lancôme

Posted by A List Magazine on 6 Septembrie 2017

Ne-am tot gândit la ce înseamnă fericirea pentru noi: acea fericire care îți împrumută din energia sa, care te face să te simți bine din interior către exterior. Ne place moda și ne place să creăm tot felul de outfit-uri interesante și ușor de purtat, însă pentru acest episod ne-am gândit ce anume ne place cel mai tare la capitolul fashion. Ne plac oare noile siluete propuse de designeri? Ne plac croiurile bine realizate? Ne plac materialele? Toamna aceasta însă moda este, mai mult decât oricând, despre culori. Și în fiecare an culorile dedicate toamnei sunt o explozie de creativitate. Nu vorbesc aici despre culorile tomantice (clasicele roșu și galben), ci despre culorile folosite de designeri în colecțiile lor.

Toamna lui 2017 este cea mai strălucitoare de până acum, colorată în nuanțe care pur și simplu vibrează: roșu aprins, portocaliu incendiar, albastru seren sau roz de plastic. Această toamnă este creată să se lupte cu toate stereotipurile despre acest anotimp și în loc să ne întâmpine cu niște culori terne și cu nostalgie este o explozie de strălucire și fericire.

Așa că asta ne face cel mai fericite atunci când ne gândim la modă acestei toamne: culorile și cât de vibrante și pline de viață sunt. Și cum vor împrumută din energia lor astfel încât aceasat toamnă să vibreze de energie.

Și ce miros strălucitor ar putea să fie mai bine potrivit acestei palete radiante decât noul parfum La Vie est Belle- L’Eclat? Este primul miros La Vie est Belle cu note distincte de floare de portocal, îmbogățite de iasomie și bergamontă. Sună bine, nu? Ei bine, miroase și mai bine- că să aflați exact cât de bine, puteți să participați la concurs! Lăsați un comentariu sub video-ul Trend Challenge pe pagina de Facebook A List Magazine si răspundeți la întrebarea “Ce înseamnă fericirea pentru tine în această toamnă?” Miercurea viitoare, 13 septembrie, vom anunța cele două câștigatoare pe Facebook!

Această este rețeta pentru o toamnă în care să strălucești: haine care să se asorteze fericirii tale interioare și un miros care să îți amintească că viață este frumoasă!

Categorii Video