Culori suprasaturate: Manichiura perfectă pentru acest sezon

manichiura

Roz, verde, galben, roșu sau glitter… tu ce alegi pentru manichiura ta în această primăvară? Din fericire, în acest sezon avem atât de multe opțiuni, încât nici noi nu ne putem decide. Află sugestiile noastre inspirate direct de la marile prezentări de modă!

Classic Red

Pe lângă faptul că ele se află mereu în tendințe, unghiile roșii vor rămâne un veșnic simbol al senzualității. Nu te limita la o singură nuanță de roșu, pentru că noi am găsit foarte multe variante care satisfac și cele mai pretențioase gusturi.

manichiura

Duo-Chrome

Manichiura duo-chrome este printre vedetele acestui sezon. Unghiile cameleon pot fi asortate ușor la o ținută minimalistă, dar și în combinații mai extravagante.

manichiura

Glitter is the new black

Dacă ai crezut cumva că manichiura glitter a ieșit din peisaj, să știi că aceasta încă se menține în top. Este o manichiură foarte modernă, care te va scoate imediat din anonimat.

manichiura

Color Splash

În această primăvară alege să spargi monotonia! Poartă pe unghii nuanțe tari, suprasaturate. Le-am identificat în cele mai recente prezentări de modă de pe marile podiumuri și am ajuns la următoarea concluzie: în acest sezon se poartă culorile vii! Fie că alegi un orange puternic, galben sau magenta, puțină culoare îți va schimba atât manichiura cât și starea de spirit.

manichiura

Chiar dacă vorbim despre glitter, roșu și alte culori tari, să nu uităm de nuanțele cuminți de nude. “Unghiile cu un aspect natural sau nuanțele nude vor fi întotdeauna la modă. Un nude simplu poate fi accesorizat  cu ajutorul unor accente mininaliste cum ar fi vârfuri colorate sau o aplicație la bază unghiei. Important este că aceste detalii să fie subtile și să creeze un look feminin,“ recomandă expertul Jessica Cosmetics.

“Nuanțele care surprind acel aer de delicatețe, feminitate și romantism asociat cu zilele de primăvară” au mai adăugat specialiștii.

manichiura

Foto: arhiva personala, hepta.ro