Trend Challenge- Culori pentru petrecerile lui decembrie

În general stilul nostru este destul de clar definit: dacă Dana preferă culori statement și un styling cu multe layere, eu mizez pe ținute monocrome, culori clasice și ocazionalii pantofi statement. Așa că, deși ne apreciem stilul una alteia, lăsate să ne descurcăm cu garderoba celeilalte, am fi pierdute!

Provocarea de astăzi a venit de la IQOS, care tocmai a lansat noul device IQOS 3 în culori pe sufletul meu: alb, albastru, gri petrol și auriu. Așa că nu am putut să ratăm șansa de a ne lasă inspirate pentru a crea ținute care să se asorteze cu aceste culori, desigur în stilul propriu.

Fiecare a bifat provocarea și a imaginat o ținută ideal asoratată cu noile IQOS 3, însă în maniera proprie- până și când purtăm paiete eu rămân într-o linie clasică în timp ce Dana alege piese extravagante! Așa că dacă încă nu știți cu ce să vă îmbrăcăți la petrecerile de birou de săptămâna viitoare sau poate chiar de Revelion, noi avem șase ținute care să vă ajute cu inspirație în jurul unor culori clasice: all white, albastru metalic, gri strălucitor și negru elegant!

Noul IQOS 3 este ideal pentru femeile care vor să își păstreze hainele impecabile pentru că nu lasă miros în țesături, de altfel nici în păr. Așadar este varianta pentru cele care vor să miroasă bine toată ziua, acum în 4 culori tentante, care fac din IQOS 3 un accesoriu care îți va completa discret ținuta de party.

Categorii Video