Cu Virgil Ianțu, despre provocările masculinității, la LOVE IS FUN

Love is Fun! Cu Psiholog Cristina Trepcea si Dj Andrei Niculae Invitat: Virgil IantuWhatsApp: 0744.70.69.69

Publicată de A List Magazine pe Miercuri, 17 aprilie 2019

Virgil Ianțu a fost invitatul nostru aseară, în emisiunea LOVE IS FUN. Omul de televiziune a vorbit deschis despre începuturile sale în televiziune, prieteniile născute în momentul în care s-a mutat la București, despre provocările vieții de bărbat celebru și despre relația cu fiica sa, Jasmina.
Cine este persoana care te-a marcat mai mult?
În momentul în care am venit în București, eram singur, foarte singur, eram un bănățean naiv… Și am dat peste niște băieți bucureșteni de vârsta mea care m-au cam luat tare. Dar, am avut norocul să-l întâlnesc pe cel cu care sunt prieten și acum, cu care am Răzvan Vasilache- a fost coleg cu mine, am păstrat o relație solidă, în care am împărțit și bune și rele.

Cand te-ai cumințit?
Dintotdeauna am fost un băiat sincer, onest. Eu le spuneam fetelor încă de la început că nu mă interesează o relație de lungă durată. Știu, nu era frumos ce făceam, dar măcar eram onest.
Cum a fost când a venit fiica ta pe lume?
În momentul în care am aflat că o să vină- și a fost un moment extrem de emoționant (era de Crăciun și vestea asta a fost cadoul Roxanei- mama Jasminei)- am fugit la baie și am plâns de bucurie. Chiar a fost o surpriză și din momentul ăla totul în jurul meu s-a schimbat… Și uite că a făcut 13 ani. J
De ce ți-e teamă în legătură cu ea?
Eu sper ca atunci când se uită un băiat la ea, să nu se gândească la ce gândeam eu la vremea aia când mă uitam la o fată. Dar, serios vorbind, perioada asta e grea pentru orice copil și pentru orice părinte, dar este foarte important cum construiești relația cu copilul tău. E important să o cunoști bine, să o asculți, să știi să te faci ascultat…
 

Categorii Lifestyle