Adrian Nartea: „Cu toții știm că Instagramul este o proiecție a ceea ce vrem să fim, nu neapărat a ceea ce suntem.”

Fanii serialului Vlad de la PRO TV se dau în vânt după Adi Nartea, actorul principal, cel care îi dă viață personajului Vlad. Actorul ne oferă un crâmpei din viața sa de zi cu zi, prin prisma relației lui cu tehnologia.

Ce imagine se află pe ecranul telefonului tău?

Vrei să îți dau print screen sau să îți povestesc (zâmbește)? Este un instantaneu close-up cu fiica mea, Mara, în care râde adorabil.

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?

Spun “Neața”, eventual cu un pupic. Apoi încep să fac streching, ridic picioarele în aer și trag tare de genunchi la piept, apoi mă întind.

Obișnuiești să faci cumpărături online? De pe ce site-uri?

Da, obișnuiesc să fac cumpărături online, dar, de cele mai mult ori, când știu exact cum arată obiectul în realitate. Sau când știu exact că furnizorul este de încredere și nu am surprize la delivery. Bineînțeles, cu temele făcute în ceea ce privește brandurile și mărimile sau diferențele dintre acestea.

De unde iți iei informația?

De cele mai multe ori de la știrile PRO TV sau online, mai văd postari de articole pe Facebook și chiar de pe site-uri de știri. Însă mi-am dat seama că dacă vrei să fii suprainformat, uiți de realitatea ta, de lângă tine, și intri în alta, care e departe și începi să te pierzi.

Cum arată playlistul-ul din mașina ta?

Cum arată și cel de pe telefon, puțină muzică nouă de consum, puțin Subcarpați, puțin underground, puțină muzică de alergare sau snowboard, puține soundtrackuri… e un melanj de motivație, bas, ritm și nostalgie. Orice rezonează cu efortul fizic, optimismul și amintirile.

Pe cine urmăresti pe instagram?

În primul rând îi urmăresc pe prietenii mei. Apoi, bineînțeles, contul de Instagram la serialului Vlad, vlad_serial. În rest, îi urmăresc pe cei care mă inspiră și care inspiră naturalul. Cu toții știm că Instagramul este o proiecție a ceea ce vrem să fim, nu neapărat a ceea ce suntem. De aceea eu îi urmăresc pe cei ale căror proiecții sunt naturale și sincere… pe cei care își asumă filtrele! 😉

Care este ultimul film vazut? 

Vaiana… pentru că Mara (zâmbește). Charite, pentru că îmi place perioada, și pentru că este bazat pe întâmplări reale…

Actrița pe care o admiri este?

Mi-e greu să aleg doar una. Meryl Streep, Natalie Portman, Marion Cotillard și tot asa…

Ce seriale urmărești?

Bineînțeles Vlad, în fiecare luni. De asemenea, tocmai am încheiat Charite, un serial despre un spital din timpul Primului Război Mondial, bazat pe fapte reale. Sunt în perioada în care vreau să aflu mai multe despre epoci apuse din istorie și serialele bazate pe fapte reale am impresia că mă duc într-o lume minunată din istorie. Îmi place să îmi imaginez cum ar fi să fiu eu acolo atunci, în poveștile acelea care au și puțină realitate în ele.

Care este ultimul lucru pe care îl faci seara, înainte de somn?

Mă așez comod, zâmbesc sau nu, în funcție de cum a fost ziua și seara. Apoi mă las dus de imaginație și încep o călătorie înspre unde o vrea ea…și de cele mai multe ori mă pierd și adorm ușurel…