Cu ce surprize revine Brad Pitt la un an și jumătate de la ultimul său rol

brad pitt

După ce a cules laurii cinematografici datorită rolului interpretat în producția lui Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood, pentru care a câștigat un Oscar pentru rol principal, Brad Pitt se întoarce pe platourile de filmare, în plină pandemie. De data aceasta, Pitt joacă în thrillerul de acțiune Bullet Train, regizat de David Leitch, cel care și-a mai pus semnătura pe producții precum Deadpool 2 și Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Povestea din Bullet Train este bazată pe best-seller-ul japonez Maria Beetle, scris de Kotaro Isaka. Intriga romanului include cinci asasini care se află în trenul de mare viteză dintre Tokyo și Morioka și care se trezesc în mijlocul unor situații complicate, pline de suspans, aparent fără ieșire.

Aceasta este prima producție în care joacă Brad Pitt, după succesul înregistrat cu filmul lui Tarantino. Inițial, Brad Pitt trebuia să apară în filmul Babylon, regizat de Damian Chazelle, alături de Emma Stone, dar filmările au fost amânate până la anul, ceea ce i-a oferit lui Pitt o portiță pentru a lucra la Bullet Train.

În film, Brad Pitt va intreperta rolul cu nume de cod Ladybug, iar intriga este asemănată cu cea din cunoscutul Speed, dar și cu cea din thrillerul Non-Stop (2014), cu Liam Neeson.

Studiorurile producătoare speră să demareze filmările pentru Bullet Train în această toamnă, în ciuda pandemiei care a pus pe hold mai multe producții de la Hollywood și care a decalat toate galele de premiere din 2021.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle