Cu ce ne îmbrăcăm în serile de iarnă petrecute acasă

În ceea ce priveşte hainele, sărbătorile de iarnă sunt de regulă despre rochii extravagante, costume elegante, paiete, glamour, şi tot aşa.

Nimeni nu vorbeşte însă despre partea casual şi e păcat – la urmă urmei, o bună parte dintre oameni petrec sărbătorile acasă, unde vor să se simtă cât mai confortabil şi călduros.

Cea mai recentă colecție de lenjerie și sleepwear de la Reserved este o alegere minunată pentru serile lungi de iarnă. Seturile de pijamale călduroase și halatele de baie confortabile te fac să te simți în largul tău dacă ai de gând să petreci seara acasă, iar piesele cu tematică de Crăciun sunt nu numai super drăgălașe, ci constituie și idei grozave pentru cadouri.

Desigur, colecția include și opțiuni în caz că ești în căutarea unui aer mai seducător și mai feminin, mai exact, o gamă largă de seturi din dantelă. Seturile în nuanțe clasice și seducătoare de alb, roșu sau negru sunt completate de o linie de desuuri confortabile din bumbac, decorate cu sloganuri și imagini.

Colecția de sleepwear este moale, călduroasă și confortabilă. Linia este compusă din pantaloni din bumbac și topuri (cu mânecă lungă și scurtă), pantaloni scurți și desuuri cu aer feminin. Pe lângă piesele cu imprimeu cadrilat există și o serie de seturi inspirate de peninsula scandinavă, cu printuri norvegiene, dar și alte motive specifice sezonului de iarnă.

Foto: Reserved