VIDEO: Trend Challenge – Cu ce ne îmbrăcăm de Revelion

Dacă știți deja prea bine ce faceți în câteva zile de Revelion, e totuși posibil să nu aveți încă idee cu ce vă îmbrăcați, așa că ne-am gândit să dăm o mână de ajutor și să vă recomandăm câteva outfituri.

Ținuta de Revelion trebuie să bifeze mai multe căsuțe: trebuie să fie fun, să aibă în mod obligatoriu ceva sclipitor, să îți permită să dansezi, să aibă un element glam, să fie totuși comodă (mai ales că taxiurile nu-s ușor de găsit în această noapte) și să fie destul de călduroasă. E genul de ținută care trebuie să îndeplinească atât de multe condiții încât pur și simplu de cele mai multe ori îți vine să arunci rochia neagră de serviciu, câteva accesorii și să termini cu toată nebunia. Provocarea noastră a fost să creăm 3 astfel de ținute care să îndeplinească toate aceste cerințe și zic că ne-am descurcat onorabil, dacă ținem cont că orice ținută purtată poate să fie ușor făcută mai călduroasă cu o pereche de ciorapi – subțiri sau groși în funcție de toleranța voastră la frig.


În prima ținută eu am purtat o rochie cu paiete și un pardesiu de la Cloche – am încercat să evit ținutele all black, atât de previzibile de Revelion. Am ales să rămân în zona de confort și am purtat o pereche de cizme ACNE cu tocul mediu, care au dat ținutei o notă mai casual. Dana a evitat și ea o ținută all black, chiar dacă rochia ei H&M era neagră broderia cu steluțe și de botinele aurii Musette, alături de cerceii de la PinkMoss au făcut dintr-o rochie lungă ținută perfectă de party.


Cel de-al doilea set a fost rezervat unui look care să îndeplinească niște rigori mai formale: eu am purtat un deux-piece format dintr-o bluză și o fustă plisată cu buline de la Cloche și o pereche de stiletto clasici: o ținută eleganță, simplă și foarte comodă sau, cu alte cuvinte, outfitul perfect pentru Revelion! Dana a purtat o rochie AerWear cu niște cizme peste genunchi de la Musette, în mod clar o ținută perfectă pentru dans pentru că rochia arată senzațional când ești în mișcare!

Am lăsat contextul casual pentru final: look-uri pe care poți cu ușurință să le recreezi cu hainele pe care le ai deja în dulap. Iar dacă ești invitatp la o petrecere fără să te fi pregătit în avans, o pereche de jeans, niște sandale Musette și un top cu paiete de la Mango îți rezolvă problema foarte ușor! Ținuta mea este și ea tare ușor de reprodus: ai nevoie de un tricou prespălat cu imprimeu (al meu e de la Mango), de o fustă cu sclipici (tot de la Mango), niște pantofi cu o textură neobișnuită (de la Musette) și ești gata! Nu-ți uită acasă haină, se anunța ger!

Ținutele noastre de Revelion au fost ușor de purtat și vi le recomandăm, mai ales că dacă ieșiți la shopping acum în mod sigur o să găsiți o mulțime de produse la reduceri, așa că nu rămâne decât să va faceți cumpărăturile cu imaginație și entuziasm! Din mijlocul platoului Trend Challenge va urăm la mulți ani și multă distracție de Revelion!

Categorii Video