Cu ce gânduri pășesc vedetele în noul an

Simona Pătruleasa, Teo Trandafir și Ilinca Vandici (Kanal D) ne-au mărturisit cu ce gânduri pornesc la drum în noul an.

Simona Pătruleasa: “Pășesc în anul 2021 cu recunoștință și speranța că totul va fi bine și o să revenim la normalitate! Îmi doresc să putem să ne îmbrățișăm părinții”.

 

Ilinca Vandici: “Tare mi-aș dori să reușim să încheiem cu bine toată această situație dificilă care s-a instaurat odată cu pandemia; îmi doresc multă sănătate pentru toată lumea și în rest am câteva planuri, în mediul online, pe care îmi doresc să le concretizez. Îmi doresc ca noul an să-mi aducă multe provocări, de toate genurile, și să reușesc să iau tot ce-i mai bun din ele.

Teo Trandafir: Un an nou este marcat de o dată, 31 decembrie spre 1 ianuarie; asta nu înseamnă că situația noastră se va schimba doar pentru că a venit Anul Nou. Universul nu știe așa. În schimb, sper ca oamenii să înțeleagă că medicina face în fiecare zi progrese deci vom scăpa, mai devreme sau mai târziu, iar odată cu această evadare din necunoscut sper ca oamenii să-și reia activitățile lor intelectuale și sentimentale obișnuite, pentru că aici suntem cel mai loviți. Odată cu această evadare despre care spuneam sper să treacă toate astea. Așa că, din nefericire, nu cu artificii întâmpin noul an, ci cu speranță.

Categorii Lifestyle