Crushing On: Campania COS toamnă/iarnă 2017

Se aproapie noul sezon, ceea ce înseamnă că, în fiecare zi, se mai lansează câte o campanie… ceea ce, mai departe, înseamnă că, în fiecare zi, mă îndrăgostesc din nou şi din nou, de câte un alt set de imagini care mă fac să îmi doresc să vină toamna mai repede.

Azi, crush of the day este campania COS. Pentru colecţia COS pentru toamnă/iarnă am primit un preview luna trecută (am detaliat aici), însă fotografiile de campanie au fost dezvăluite abia acum, şi, pe mine una, mă fac să vreau să îmi cumpăr chiar în acest moment un palton masculin din lână (cel din imaginea de mai jos, mai exact), cu toate că ştiu că îl voi putea purta abia peste câteva luni…

În afară de acest palton, în noua colecţie COS ai să găseşti fel de fel de piese clasice reinventate – acesta fiind laitmotivul său pentru sezonul ce stă să înceapă.

Colecţia COS pentru toamnă/iarnă 2017 explorează două tendinţe cheie în acest sezon: noi proporţii şi tăieturi fine, delicate, inspirate de linii arhitecturale, şi experimentarea drapajelor geometrice şi texturile bogate.

În cazul colecţiei feminine, formele îndrăzneţe sunt completate de materiale tehnice, iar ţesăturile curate şi compacte sunt drapate în moduri neaşteptate.

Linia masculină pune accent pe reinventarea modelelor clasice într-o abordare fresh, dar care păstrează aerul casual (șiiii, care sunt numai bune de împrumutat si asortat cu piesele din colecția feminină!).