Crush Of The Day: Cel mai romantic palton al sezonului

De când l-am văzut pe podium, în prezentarea Ermanno Scervino pentru toamnă/iarnă 2017-18, m-am îndrăgostit de acest palton. E una dintre cele mai poetice redări ale contrastului masculin/feminin pe care le-am văzut în ultimii ani – stofa cu imprimeu Prince Of Wales, un element emblematic al garderobei bărbătești, croită sub forma unei siluete clasic masculine (tăietură dreaptă și revere late), este îndulcită prin intermediul aplicațiilor din dantelă.

În cadrul show-ului, paltonul este purtat peste o rochie realizată din fix aceeași dantelă macramé care constituie broderia de pe stofă, însă recent, în fotografiile de la premiera filmului The Legend of Red Hand, l-am revăzut purtat de Zoe Saldana peste o rochie roșie Alberta Feretti.

Paltonul face parte din colecția pentru toamnă/iarnă 2017-18, după cum am spus mai sus, ceea ce înseamnă că, dacă te grăbești, ai încă șanse să îl găsești la reduceri! În caz contrar, iată încă niște modele de paltoane și pardesie absolut superbe, tot sub semnătura Ermanno Scervino, tot la preț redus!

Palton Ermanno Scervino – aici

Palton Ermanno Scervino – aici

Palton Ermanno Scervino – aici

Foto: Ermanno Scervino