Crop top 2.0: Cum porți topurile bustieră vara aceasta

Crop topurile nu sunt un trend nou. Au fost ultra populare în anii 2000 (pe atunci purtate cu pantaloni cu talie super joasă), după care au ieşit total din tendinţe o perioadă, iar acum câteva sezoane au revenit în forţă. În prezent, sunt purtate alături de pantaloni sau fuste cu talie neapărat înaltă, astfel încât numai o mică fâşie din abdomen să fie vizibilă. Dar probabil ştii deja toate aceste lucruri, pentru că, după cum am spus, crop topurile sunt din nou în tendinţe de câteva sezoane încoace. Ceea ce poate nu ai aflat este că, pentru vara 2017, au fost reeditate în varianta 2.0… sub formă de topuri stil bustieră!

Da, topurile bustieră vor fi printre cele mai hot trenduri ale verii, şi pentru că tot s-a încălzit vremea, iată cum poţi să le porţi încă de pe acum:

Poţi folosi o bustieră într-o nuanţă aprinsă pentru a adăuga o pată de culoare unei ţinute compuse în rest din tonuri sobre sau neutre. Dacă priveşti ţinuta de mai jos, ai să te convingi că e o idee minunată de styling. În plus, este dovada că poţi purta o bustieră pe care o cumperi acum chiar şi la toamnă sau la iarnă, pentru că arată super în cadrul unui outfit bazat pe suprapuneri.

Dacă îţi place ideea de a mixa elemente sporty cu piese sofisticate, poţi încerca să porţi o bustieră de inspirație atletică alături de un pantsuit (blazer + pantaloni pană), în locul clasicei cămăşi. Poţi permite bustierei să fie cu totul la vedere, lăsând nasturii sacoului descheiaţi, ori poţi închide numai unul, astfel încât să se întrevadă numai subtil ceea ce este pe dedesubt.

Dacă îţi plac influenţele boudoir însă nu eşti sigură cum poţi integra o piesă senzuală, precum o bustieră din satin, într-o ţinută pe care să o poţi purta în mod casual zi de zi, iată un exemplu minunat: poartă bustiera peste un top din tricotaj subţire, adaugă o fustă cu imprimeu inspirat de garderoba masculină şi finisează look-ul cu o jachetă din denim.

Am tot vorbit despre cum poţi purta topurile stil bustieră pe sub ceva sau peste ceva, dar nimeni nu spune că nu le poţi purta ca atare. Dacă ai două piese asortate (bustieră + pantaloni sau bustieră + fustă, ambele din acelaşi material, în aceeaşi culoare şi cu acelaşi print) poţi să creezi un outfit matching, sau dacă nu, poţi să faci un mix & match între diverse printuri/culori/materiale.

Cine a zis că bustierele nu pot fi glam? Încearcă un model strălucitor (din paiete sau din material metalizat) şi poartă-l peste o rochie elegantă pentru a-i oferi un aer edgy.

Acum că ştii cum să le porţi, aruncă o privire peste bustierele noastre favorite în acest moment, poate îţi face vreuna cu ochiul!

SHOP THIS STORY:

Pastel + dantelă – ce poate fi mai romantic şi mai feminin?

Bustieră H&M – preț la cerere – aici

O bustieră sporty pe care o poţi purta şi la sală, dar şi pe stradă.

Bustieră adidas – 175 lei – aici

Printurile florale sunt o opţiune clasică şi atemporală pentru primăvară şi vară.

Bustieră Pull & Bear – 69,90 lei – aici

O bustieră peasant-style care aduce un aer degajat ţinutei.

Bustieră Bershka -49,90 lei – aici

O bustieră pe care o poţi purta şi la plajă, şi la party, şi la brunch.

Bustieră Zara – 49,90 lei – aici

Bustieră Moschino – 1.215 lei – aici

Poţi rezista acestui print multicolor şi super vesel?

Bustiera aceasta ne duce cu gândul la vacanţă.

Bustieră Zara – 49,90 lei – aici

O bustieră elegantă, perfectă pentru un party.

Bustieră Zimmermann – 1.250 lei – aici

Foto: hepta.ro, Pinterest