Crème de la crème: La Mer în România

La Mer

Un adevărat produs cult, faimoasa Crème de la Mer a câştigat încrederea consumatorilor din întreaga lume pentru că are puterea de a transforma pielea. Despre beneficiile cremei s-a vorbit atât de mult în redacţiile din întreaga lume, pe holurile televiziunilor, pe covorul roşu sau în Spa-uri reputate încât aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Povestea începe însă cu doctorul fizician aerospaţial Max Huber, care îşi dorea să descopere un tratament eficient pentru pielea sa arsă, după ce a suferit un accident într-un laborator. Crezând cu tărie în puterile vindecătoare ale mării, a cules el însuşi iarbă de mare, pe care a ales-o special pentru capacitatea ei de regenerare.

Creme de la Mer

După 12 ani de muncă şi 6.000 de experimente, dr. Huber descoperă un proces complex de fermentaţie pe baza căruia obţine preţiosul amestec Miracle Broth™. Intens hrănitor, Miracle Broth™ (unul dintre secretele păstrate cel mai bine din industria de beauty) stimulează puternic regenerarea pielii, hidratând-o şi conferindu-i totodată luminozitate.  Pentru o eficienţă surprinzătoare, Miracle Broth™ se regăseşte în protocolul oricărui produs al brandului.

Preluat în 1995 de Estée Lauder Companies, La Mer are în portofoliu produse obţinute cu ajutorul aceleaşi tehnici meticuloase şi formule pe care dr. Huber le folosea pentru a crea Miracle Broth™. Drept urmare, rezultatele sunt spectaculoase, indiferent că foloseşti The Eye Balm Intense, Lifting Contour Serum, The Regenerating Serum sau oricare alt produs potrivit ritualului tău de skincare.

La Mer în România

Vestea bună este că, începând cu luna martie, produsele La Mer sunt disponibile în exclusivitate în magazinul Sephora Băneasa. Echipa A List Magazine a avut deja şansa să le descopere în cadrul evenimentului La Mer, care a avut loc la Grand Hotel du Boulevard din Bucureşti.

Andreea Esca si echipa A List Magazine
Raluca Leafu, Alina Aliman, Andreea Esca, Bianca Nuțu, Bianca Popescu

Andreea Esca, Andreea Raicu, Dana Sota, Anca Serea, Andreea Berecleanu, Albertina Ionescu sau Aylin Cadîr, dar şi mulţi alţi redactori de beauty, bloggeri şi persoane publice au avut ocazia să afle detalii despre produsele La Mer chiar de la Sarantis Tsimilimis, Global Brand Ambassador for La Mer.

Andreea Esca si Nicolai Tand
Andreea Esca și Nicolai Tand
Amalia Enache
Amalia Enache
Sonia Argint Ionescu 2
Sonia Argint Ionescu
Mirela Bucovicean
Mirela Bucovicean
Aylin Cadir and The Lucky Charms
Aylin Cadir and The Lucky Charms
Corina Barladeanu si Ada Condeescu
Corina Bârladeanu și Ada Condeescu
Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu
Albertina Ionescu
Albertina Ionescu
Echipa La Mer
Echipa La Mer
Roxana Rasu si Adrian Simionescu
Roxana Rasu și Adrian Simionescu