Crăciunul tău cu jucării şi bucurii!

Apropierea sărbătorilor de iarnă ne emoţionează, ne linişteşte şi ne întâmpină de fiecare dată cu un sentiment de pace şi împlinire. Crăciunul ne reaminteşte, în fiecare an, cât de important este să fim mai buni şi mai generoşi. Ne dorim să oferim familiei şi persoanelor dragi nouă cele mai frumoase cadouri, care să-i facă să zâmbească şi să se simtă apreciaţi.

Cea mai mare dorinţă a oricărui copil în Ajunul Crăciunului este să vină Moș Crăciun, poate chiar cu jucăria mult dorită, iar sclipirea din ochii lor în momentul în care desfac cutiile frumos ambalate este cea mai mare satisfacţie a părinţilor. Cu siguranţă, cel mai potrivit cadou este cel care dăruieşte un zâmbet şi o privire încântată la schimb.

Însă, spiritul Crăciunului nu este doar despre a dărui un cadou, este şi despre a oferi timp sau a-i ajuta pe cei care au cea mai mare nevoie, nu numai pe cei dragi nouă.

O iniţiativă în care te poți implica este oferită de către UNICEF cu sprijinul Lidl România, prin care poți susţine educaţia incluzivă de calitate, cu scopul de a contribui la reducerea abandonului școlar din mediul rural. Până pe 24 decembrie, pentru fiecare jucărie achiziționată din magazinele sale, Lidl donează un leu către ONG. În felul acesta, dacă vei cumpăra jucăriile pentru cei mici de Crăciun din magazinele Lidl, îi vei ajuta pe copiii din mediul rural, cu risc de abandon școlar între clasa a VIII-a și clasa a IX-a.

Îi poţi surprinde pe cei mici cu tablete magice, jocuri interactive, puzzele-uri, păpuşi Disney, maşinuţe, jucării din pluş sau lemn şi chiar cu instrumente muzicale pentru cei mai talentaţi dintre ei. Toate aestea ajutând un copil să meargă la școala.

Crăciunul este sărbătoarea în care dăruim, oferim sprijin celor care au nevoie şi îi facem să zâmbească cu ocazia celei mai fermecate perioade din an! Te aşteptăm în magazinele Lidl până pe 24 decembrie pentru a susţine această iniţiativă şi pentru a oferi zâmbete celor care au cea mai mare nevoie.

Categorii Lifestyle