Crăciun de poveste la Claridge. Cum arată bradul creat anul acesta de Diane von Furstenberg

Hotelul Claridge este recunoscut pentru extravaganța sa, mai ales în preajma Crăciunului. În fiecare an, un creator de modă renumit are prilejul de a crea un brad de Crăciun care să-i fascineze pe toți cei care sunt găzduiți de hotel, dar nu numai.

Acest eveniment a avut loc pentru prima dată în anul 2009, când John Galliano a reușit să transmită spiritul sărbătorilor prin intermediul unui cadru exotic: un copac tropical înconjurat de papagali și leoparzi, care păreau de gheață.

În anii ce au urmat, designeri precum Alber Elbaz (Lanvin), Kally Ellis (McQueen) sau Christopher Bailey (Burberry) au avut onoarea de a înfrumuseța intrarea hotelului prin brazi care mai de care mai excentrici.

Una dintre cele mai inovatoare persoane din industria modei, Karl Lagerfeld, a fost în spatele pomului de Crăciun, anul trecut. Acesta s-a inspirat din sărbătorile copilăriei, în recepția hotelului Claridge fiind amplasați mai mulți brazi întorși invers.

VEZI AICI CUM ARATĂ BRADUL CREAT DE DIANE VON FURSTENBERG!

În aceste zile, creația lui Diane von Furstenberg a fost dezvăluita la celebrul  hotel din Londra. Bradul este unul atipic, decorat cu 8.000 de frunze argintii pictate manual, sfere din sticlă și 150 de inimi, iar sub crengile lui se află

6 animale, fiecare simbolizând ceva: o bufniță pentru înțelepciune, un șoarece pentru curiozitate, un păun pentru frumusete, un ren pentru delicatețe și un porumbel simbolizând pacea. Viziunea ei se extinde pe întreg holul, unde sunt dispuse frunze argintii, iar pe tavan este proiectată constelația zodiilor.

Pomul poate fi admirat de curioși până la începutul lunii ianuarie.

Sursa: Vogue.com

Text de Karina Niculae

Categorii Lifestyle