Cove și Adela Popescu au vorbit despre Prima experiență sexuală, în cadrul emisiunii LOVE IS FUN

Invitați în cadrul emisiunii live LOVE is Fun, cu Dr. Gaspar și Bogdan (AListmagazine.ro), Adela Popescu și Cove, unul dintre cele mai simpatice cupluri de pe micul ecran, au povestit în amânunt despre relațiile lor, despre prima experiență sexuală.

Adela Popescu: “Ca o dovadă că mă iubește, Radu a călătorit 16 ore cu avionul din Thailanda (acolo unde filmează), ca să petreacă cele 4 zile libere alături de noi“.

La întrebarea adresată de Gaspar, cum ar defini Iubirea, Adela a răspuns foarte sincer: “În acești 7 ani, am avut timp să călătorim, să iubim, să vizităm multe locuri, să râdem, să glumim, iar apariția copilului a fost Next level, pentru că alături de el am redescoperit viața.“

Adela a mai spus că apariția celui mic în viața lor de cuplu a adus o schimbare: “Ce a fost cel mai greu pentru noi a fost faptul că ne-am dat seama că nu mai putem pleca nicăieri fără el. “

Nici Cove nu a scăpat de întrebările iscoditoare a lui Gașpar și Bogdan: “Dragostea este acel sentiment unic și repetabil când ai văzut-o pe ea și ți-ai dat seama că viața fără ea nu are rost“, a spus prezentatorul.

Cât privește cel mai romantic gest pe care l-a făcut Cove pentru persoana iubită, acesta a mai spus: “Cel mai curajos gest a fost când i-am luat o pereche de cercei, cadou de Valentines Day, de 240 de lei… “J

Adela: “Când apare copilul, de regulă femeile aleg să se mute într-o cameră separată cu copilul…Pentru că instinctul de mamă îți spune să faci asta. Noi am rămas în același pat și asta ne-a salvat relația. Pentru că, vrei nu vrei, prin pat… J “.

Cove: “Există și varianta când e OK că dormim separat. Florica mea s-a mutat cu cel mic (fiind o mamă excesiv de protectoare), dar asta a avut și o parte bună, pentru că am avut un timp de liniște, de a analiza situația, de a reconfigura traseul.. Și de a ne regăsi… “.

Tot în cadrul emisiunii LOVE IS FUN, Adela și-a amintit cum a fost cucerită de Radu Vâlcan.

“Am fost foarte mult timp curtată de el, m-am lasat greu. Am fost pusă în temă de foarte multe persoane că s-ar putea să fie o țeapă. Până la urmă, nu a fost. Cred că pe Radu l-a incitat foarte mult că m-am ținut tare.

Pană la prima întâlnire, a durat 3 luni. Și atunci m-a dus la Ruse J și tot la Ruse m-a și cerut de soție. “, a mai spus Adela.

La întrebarea când și-au pierdut virginitatea, iată ce au răspuns cei doi!

“Abia împlinisem 18 ani și s-a întâmplat cu un coleg din serialul Numai Iubirea“, a spus Adela.

Cove: “Cred că era prin clasa a XI- a“.

Pentru că ieri a fost o zi specială, dedicată dragostei, Huawei a lansat campania #AddictedToYou, care se desfășoară în toată regiunea CEE&Nordic. Astfel, Huawei dorește să le reamintească utilizatorilor importanța menținerii unei relații sănătoase cu cei dragi, prin intermediul smartphone-ului.

Ziua Îndrăgostiților a fost ocazia perfectă pentru a lansa mesajul campaniei: înainte de toate, fii prezent în viața celor apropiați ție. Această campanie reprezintă continuarea campaniei de succes, derulată în anul 2016, “#BePresent”, în cadrul căreia consumatorii au fost încurajați de companie să lase telefonul deoparte și să petreacă mai mult timp cu familia și prietenii.

Și nu uitați! Love is FUN!