COS a lansat astăzi magazinul online în România

COS a lansat astăzi magazinul online în România, așadar așteptarea a luat sfârșit !

COS, unul dintre cele mai îndrăgiste branduri la nivel internațional, a lansat astăzi magazinul online în România. Colecția care deschide shopul online în România este chiar cea dedicată acsestui sezon. Așa cum te-ai obișnuit deja, stilul minimalist specific brandului este completat de o cromatică neutră, în nuanțe de beige și gri, pe care le poți combina foarte ușor între ele. Din punctul nostru de vedere, nu îți poate lipsi din garderobă o rochie slip dress vara aceasta, iar cea de la COS este perfectă!

Vei vedea detalii și linii specifice stilului utilitar, lucrate în mateiale inovative precum țesături vopsite organic și denim peliculizat. Despre cămășile colecției, de exemplu, trebuie să știi că sunt realizate din țesătura tehnologică rezistentă, combinată cu bumbac, printr-o nouă tehnică. Tot bumbacul colecției este sustenabil, deci vorbim despre bumbac organic, reciclat sau reconstruit.

Pentru a da o notă de familiaritate noii colecții, COS s-a asociat cu influencerii locali Zenobia Lazarovici și Virgil Godeanu, care ne dezvălui care sunt piese lor preferate:

Virgil Godeanu
Zenobia Lazarovici

*Fotografiile au fost realizate înainte de CV-19 pandemic. 

Foto: PR