Corina Bud revine pe scena muzicală cu ”Superstar”, o piesă plină de erotism

Corina Bud revine pe scena muzicală cu o nouă piesă – ”Superstar”, după ce a lipsit o vreme din lumina reflectoarelor. Artista lansează melodia ”Superstar” alături de Geneva (JJ) , cu care a mai colaborat la hitul internațional  “No Sleepin”.

Videoclipul piesei ”Superstar” a fost filmat la Paris, în  barul de gheață de la Hotel Kube,  și emană o notă de erotism-glam, specific anilor ’90.

Corina a adoptat un nou stil muzical pentru Superstar – Trap/Pop, interpretat în modul clasic care deja o caracterizează pe artistă: “loială, letală sweet & hot”.

corina superstar

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, menționează Corina.

Videoclipul regizat de Rémy Bourçois și filmat de Sebastien Trân are loc la Paris, la Hotel Kube, într-un bar de gheață la -20 de grade Celsius.

corina superstar

„Am fost cu toții foarte surprinși, habar n-aveam că este un adevărat bar de gheață!! Ne-am gândit  la schimbarea locației, însă în final am decis că este mult prea special. Corina a spus că rezistă, echipa a dat și ea OK-ul, așa că ne-am descurcat cu Vodka și Jäger, haha!”, spune Geneva.

Regizorul videoclipului s-a dus în direcția unui film glam/erotic din anii ’90. „Hai să ne întoarcem acolo unde înflorirea, strălucirea și întunericul erau sinonime ale senzualității. Lucrăm la dualitate, între frig și fierbinte, care provoacă fluiditate din cadre abstracte și cadre stranse”- adaugă Bourçois despre conceptul videoclipului.

Foto: Teo Guerinoni (@guerinonii)