Conectare și energie pozitivă cu Mpower Yoga Studio (VIDEO)

A-Listers! Menținerea unei stări fizice și mentale sănătoase este extrem de importantă, în special în această perioadă. Iar din punctul nostru de vedere, practica Yoga este cea care îmbină perfect mișcarea fizică cu starea de spirit și descoperirea de sine. Chiar dacă nu ai încercat până acum Yoga sau nu ai fost convins de această practică, în aceste săptămâni poți să experimentezi modalități noi de a te menține în formă din toate punctele de vedere.

Mpower Yoga Studio 

Poți să te gândești că nu ai echipamentul necesar sau că nu ști pe cine să urmărești în această perioadă… Ei bine, noi am descoperit Mpower Yoga Studio și pe fondatoarele acestuia: Alexandra Negulescu & Emilia Oprea. Misiunea acestui studio este de a ajuta oamenii să se conecteze cu ei înșiși și cu ceilalți pentru a face acele schimbări pe care și le doresc în viața lor.

Alexandra Negulescu & Emilia Oprea

Încă de la început, comunitatea a reprezentat un element-cheie pentru Mpower Yoga, motiv pentru care Alexandra și Emilia au creeat Omnes Yoga –  o clasă gratuită, săptămânal, care se desfășoară sâmbăta de la 10:30. Înainte să trecem la treabă, mai este important de reținut faptul că în această perioadă toate clasele se desfășoară online, așa că poți să introduci în programul tău de acasă și un astfel de antrenament, care te poate aduce mai aproape de comunitate .

 Mpower Yoga Studio

Conectează-te, experimentează și haide să vedem ce mișcări de yoga ne propun fetele pentru acest început de săptămână!

Categorii Video