CONCURS: Tu de ce ai nevoie de o schimbare de look?

În luna iubirii îți propunem să îți faci un cadou, să te răsfeți mai mult și să îmbrățișezi schimbarea de look de care simți că ai nevoie. Vino alături de #alistteam, adaugă un plus de culoare vieții tale, dar și părului tău cu ajutorul noii vopsele de par Wella Koleston Perfect!

 

Fii și tu pe A List! → Până pe 20 februarie dă follow @alistmagazine și @wellahair_ro și lasă un comentariu în care să ne răspunzi la întrebarea: ”De ce ai nevoie de o schimbare de look?”. Vom premia cele mai curajoase 3 răspunsuri cu o vizită la un salon partener Wella din București și o schimbare de look cu vopseaua Wella Koleston Perfect. Vom fi acolo, alături de tine și vom documenta video cele mai TARI schimbări de look.

 

Tu de ce ai nevoie de o schimbare de look? #AskForWellaRO

 

REGULAMENT SI CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSUL

Concursul “The Change – A-List Magazine & Wella Koleston Perfect”

SECŢIUNEA1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

Concursul desfasurat pe contul de Instagram www.instagram.com/alistmagazine, pagina oficiala de Instagram A List Magazine, este organizat de SC A LIST MAGAZINE SRL, J40/9026/2016, RO 36265688 (denumită în prezenta „Organizator”), cu sediul în Str.Corbeni 1-3, Sector 2, Bucuresti si de SC Professional Brands Marketing & Distribution SRL, J40/4859/1993, RO 3396253, (denumita in continuare “Partener Logistic”), cu sediul in Sos. Viilor 14, sector 5, Bucuresti.

Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte toţi termenii şi toate condițiile Regulamentului Concursului, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare “Regulament Concurs”).

Regulamentul este întocmit şi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin afișare pe site-ul www.alistmagazine.ro, fiind disponibil oricărui participant.

 

SECŢIUNEA2. ARIA GEOGRAFICĂ DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe teritoriul României pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/alistmagazine/.

 

SECŢIUNE 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul “The Change – A-List Magazine & Wella Koleston Perfect” se desfasoara in perioada 15.02.2019 – 20.02.2019, asa cum este comunicat si site-ul www.alistmagazine.ro

SECŢIUNEA 4. CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CONCURS

La acest Concurs pot participa doar persoane fizice, care au domiciliul sau reşedinţa în România pe toată perioada de desfășurare a Concursului și pe perioada de revendicare a premiului câștigat si care au implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs.

La concurs nu au dreptul să participe angajaţii societăţiilor SC A List Magazine SRL, S.C. Professional Brands Marketing & Distribution SRL, membrii echipelor de stilisti Wella Top Team si Wella Vision şi nici angajatii precum şi niciunul dintre membrii familiilor acestora (copii, părinţi, soţ/soţie, frate/soră).

În cazul în care, în urma verificărilor desfăşurate de către Organizator, rezultă că procesul de participare a fost fraudat (participantii s-au inscris la Concurs cu mai multe conturi sau cei care s-au inscris in Concurs sunt firme/organizatii/branduri), organizatorul are dreptul de a retrage participanţilor premiul obţinut ca rezultat al activităţii lor şi / sau să restricţioneze participarea la Concurs până la încheierea acestuia.

SECŢIUNEA5. MECANISMUL CONCURSULUI DE PARTICIPARE SI PREMIERE

Pentru a participa la Concurs, fiecare participant trebuie indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

Trebuie sa dea follow conturilor de Instagram @alistmagazine (https://www.instagram.com/alistmagazine/) si @wellahair_ro (https://www.instagram.com/wellahair_ro/).

Trebuie sa raspunda la intrebarea: “De ce ai nevoie de o schimbare de Look?” printr-un comentariu la postarea de concurs, care va fi publicata pe contul de Instagram www.instagram.com/alistmagazine.

Un participant se poate inscrie la concurs o singura data printr-un singur comentariu lasat la postarea de concurs.

Participantul trebuie sa fie de acord sa i se aplice pe par vopseaua Wella Koleston Perfect, dar si alte produse marca Wella Professionals de colorare, ingrijire sau styling.

Participantul trebuie sa fie de acord ca schimbarea de look sa fie documentata prin fotografierea si filmarea intregului proces. Materialele rezultate (foto, video) vor fi utilizate si facute publice pe retelele sociale (Facebook, Instagram, site oficial) detinute de A List Magazine si Professional Brands – Wella Professionals.

Participantul trebuie sa fie de acord sa fie fie filmat in timp ce da cateva declaratii despre schimbarea de look si despre produsul Wella Koleston Perfect.

Participantul cedeaza dreptul de imagine asupra materialelor fotografice si video rezultate in campanie si concurs.

Castigatorii vor fi alesi de catre Organizator si vor fi anuntati in perioada 21-24 februarie 2019, dintre cei care indeplinesc cumulativ toate conditiile de mai sus. In total vor fi alesi 3 castigatori.

Cei 3 castigatori vor primi cate o vizita la un salon din portofoliul de clienti ai Partenerului Logistic si o schimbare de look, care consta in schimbarea culorii de par prin aplicarea vopselei Wella Koleston Perfect, coafare si servicii de make-up.

Culoarea va fi aleasa de castigator impreuna cu stilistul.

Castigatorii, in calitate de Participanti la concursul “The Change – A-List Magazine & Wella Koleston Perfect”, isi exprima in mod explicit acordul ca imaginea lor (foto, video) sa fie utilizata si sa fie facuta publica pe retelele sociale (Facebook, Instagram, site oficial) detinute de A List Magazine si Professional Brands – Wella Professionals.

Participantul trebuie sa fie de acord ca schimbarea de look si vopsirea sa aiba loc in perioada 25 februarie – 15 martie 2019.

Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:

Ca este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;

Ca este de acord ca imaginea lor (foto, video) sa fie utilizata si sa fie facuta publica pe retelele sociale (Facebook, Instagram, site oficial) detinute de A List Magazine si Professional Brands – Wella Professionals.

Ca, in cazul in care este necesar, este dispus sa se deplaseze prin eforturi proprii la Bucuresti, unde se afla saloanele in care va avea loc schimbarea de look.

SECŢIUNEA6. DESCRIEREA PREMIILOR ACORDATE ÎN CADRUL CONCURSULUI

Premiile acordate in cadrul Concursului constau intr-o vizita la un salon partener Professional Brands – Wella Professionals si o schimbare de look, care consta in schimbarea culorii de par prin aplicarea vopselei Wella Koleston Perfect, coafare si servicii de make-up. – 1 vizita pe castigator. Actiunea se petrece in Bucuresti. Schimbarea de look se va desfasura in saloanele partenere Professional Brands – Wella Professionals.

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse/artocole decat cele comunicate initial.

Valoarea unui premiu este de 500 RON (pret de lista cu TVA).

Premiile vor fi inmanate castigatorilor de catre Organizator. Toate taxele/impozitele suplimentare cad in sarcina exclusiva a Organizatorului. Eventualele costuri de transport si cazare nu sunt acoperite de Organizator si nici de Partenerul Logistic. Costurile de vopsire, coafare si make-up sunt acoperite de Partenerul Logistic prin saloanele partenere Wella Professionals.

Validare câștigător:

Câştigătorii vor fi contactaţi de două ori (pentru a se anunta castigatorul si pentru preluarea de la acesta a datelor de identificare), pe pagina lor de Instagram, pentru a se realiza următoarele: identificare, validare si comunicarea modalităţii de primire.

În situaţia în care la momentul validării câştigătorul declară că nu acceptă premiul sau nu poate fi contactat, nu raspunde la mesajul de pe pagina lui/ei de Instagram in termen de 24 de ore, conform celor menţionate mai sus, acesta va fi decăzut din drepturi, urmând ca premiul sa fie oferit altui participant.

În faza validării: câştigătorul va comunica catre A LIST MAGAZINE SRL datele personale pentru validare. Datele personale necesare validării telefonice sunt: nume şi prenume, un număr de telefon alternativ.

Vor fi invalidaţi câştigătorii în următoarele cazuri:

– Câştigătorul nu respectă termenii şi condiţiile acestui Regulament;

– Câstigătorul nu a raspuns pentru confirmarea validarii in termen de 24 de ore conform termenelor menţionate în prezentul Regulament;

– Castigatorul nu furnizeaza datele personale solicitate de catre Organizator;

– Au participat de pe conturi care apartin unor firme/branduri/organizatii de orice fel;

SECŢIUNEA7. RĂSPUNDERE

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru imposibilitatea participării la Concurs datorită unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defecţiuni tehnice ale operatorilor de telefonie mobilă sau internet.

Prin înscrierea la acest Concurs, participanţii sunt de acord să respecte Regulamentul Concursului, precum şi toate deciziile luate de Organizator şi colaboratorii săi în toate aspectele legate de implementarea prezentului Concurs.

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru validitatea datelor personale furnizate de către participanţi direct acestuia.

 

SECŢIUNEA 8. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participanţilor la concursuri le sunt garantate drepturile cu privire la protecţia datelor cu caracter personal în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, inclusiv drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenţie, de opoziţie, de a se adresa instanţei competente şi de plângere către autoritatea de supraveghere.

Următoarele date personale vor fi colectate pe durata Concursului câştigătorilor de premii:

– nume şi prenume

– un număr de telefon

Organizatorul va respecta dispozițiile art.12 din Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, referitor la transmiterea de informaţii prin e-mail şi alte mijloace electronice.

 

SECŢIUNEA9.   ÎNCETAREA CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Concursurile pot înceta înaintea termenului menţionat în Secţiunea 3 numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră si/sau cazului fortuit.

SECŢIUNEA 10.   LITIGII

În cazul unor potenţiale litigii apărute între Organizator şi participanții la Concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu se vor adresa pentru soluţionare instanţelor competente de la sediul Organizatorului. Orice reclamaţii sau sesizări referitoare la prezentul Concurs se primesc în scris, la adresa organizatorului: București, Str.Corbeni 1-3, Sector 2, România.

Categorii Lifestyle