Concertul lunii februarie: The Temper Trap, la Fratelli

Vara trecută, vă povesteam despre Thick as Thieves, un album nou semnat The Temper Trap, perfect pentru pasionații genurilor indie și rock. I-am avut vreme îndelungată în playlist și iată că anul acesta, pe 21 februarie, voi avea ocazia să îi ascult și live la Fratelli Studios din București. #thetempertrapbucharest

Australienii de la The Temper Trap concertează astfel pentru prima dată în România, trupa fiind în plin turneu de promovare a discului Thick as Thieves, lansat în 2016. Concertul din București a fost inclus în acest tur, alături de alte orașe mari din lume, precum Melbourne, Londra, Berlin, Hamburg, Luxembourg, Viena, Milano, Praga, Paris, Lisabona si Cape Town. Sweet Disposition este cea mai cunoscută piesa a formației și are peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.


The Temper Trap are peste un milion de albume vândute și au cântat în deschiderea turneelor Coldplay și Rolling Stones, fiind prezenți și la Festivalul Glastonbury din Anglia, considerat cel mai important festival din Europa.

Formația a fost înființată în 2005, în Melbourne, de către solistul Dougy Mandagi, Jonathon Aherne – chitară bass, Toby Dundas – tobe și Joseph Greer – clape și chitară. Au cunoscut succesul rapid, iar în 2008 s-au stabilit în Regatul Unit, pentru a fi prezenți pe cea mai importantă piață de muzică la nivel mondial.

Biletele pentru concertul Temper Trap de la Fratelli Studios pot fi comandate online pe www.iabilet.ro. De asemenea, biletele sunt puse în vânzare și în cadrul agențiilor Perfect Tour, dar pot fi achiziționate și de la Cafe Deko, Club Vintage, Berăria H, Hard Rock Cafe, Club Quantic, standul de bilete de la stația de metrou Unirii 1 (lânga casa de bilete Metrorex), din magazinele Muzica, Uman, Senia, IQ BOX.

Ne vedem la concert?

Categorii Lifestyle