Combate eficient căderea părului

Felul în care ne arată podoaba capilară are legătură directă cu stima de sine şi cu încrederea în propria persoană, spun psihologii. Tocmai de aceea, este extrem de important să combatem căderea părului încă de la primele semne şi să recurgem la produse eficiente, înainte ca această problemă să se transforme într-o dramă.

Studiile realizate de către experții Dercos au identificat 5 factori principali ce determină căderea firului de păr, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. Cu toate că bărbații sunt afectați în principal de factori ereditari, fiind mai predispuși la alopecie,  femeile se confruntă cu o serie de alte provocări ce au efect imediat asupra sănătății scalpului și a firului de păr, precum etapele post partum sau tranziția la menopauză. Cu toții însă avem de-a face cu stresul cotidian care cauzează deterioarea și slăbirea firului de păr la cel puțin o persoană din două. În plus, putem observa o cădere mai mare a părului în două perioade ale anului, la finalul anotimpului rece și la începutul toamnei.

După 20 de ani de experienţă, cercetătorii Vichy au descoperit cât de important este rolul scalpului interfolicular, care înconjoară firul de păr și se comportă precum o interfață între mediul inten și cel extern. Inovația AMINEXIL CLINICAL 5 de la Vichy este un tratament cu acţiune multiplă împotriva căderii părului, restabilind echilibrul scalpului și cel al unui păr sănătos.

Formula sa completă acționează simultan asupra celor 5 factori biologici ce cauzează pierderea firului de păr, datorită ingredientelor sale active. Arginina stimulează microcirculația în nucleul firului de păr, în timp ce concentrația de aminexil fixează firul de păr în scalp și reduce cărerea părului în doar 6 săptămâni.  Apa termală mineralizată Vichy și octeina oferă o protecție mai bună scalpului și firului de păr împotriva agresiunilor externe și a micro-dezechilibrelor manifestate la nivelul scalpului, în timp ce SP 94 oferă rezistență și stimulează creșterea firelor de păr. Astfel, părul devine mai puternic și plin de vitalitate, vizibil mai des.

Modul de utilizare al tratamentului AMINEXIL CLINICAL 5 vă permite să îl aplicați cu ușurintă, fără a fi necesar să apelați la ajutorul unui salon profesionist. Trebuie doar să aplicați produsul la rădăcina firului de păr, masând scalpul pe toată suprafața sa cu ajutorul aplicatorului special. Pentru un efect de lungă durată, se recomandă utilizarea tratamentului AMINEXIL CLINICAL 5 în combinație cu Șamponul Energizant Dercos de la Vichy, care revitalizează firul de păr de la rădăcină până la vârfuri. Încearcă cu încredere în produsele din gama Dercos de la Vichy, numărul 1 în Europa împotriva căderii firului de păr, cu o eficacitate dovedită de 94%.