„Collateral Beauty”, din 6 ianuarie la cinema

În regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul Collateral Beauty se mândrește cu o distribuție din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum şi două actrițe premiate la Oscar: Kate Winslet şi Helen Mirren.

Când un prosper director comercial din New York este lovit de o tragedie îngrozitoare, acesta decide să-și rupă legăturile cu toată lumea. În timp ce prietenii săi devin din ce în ce mai îngrijorați pentru el, Howard (Will Smith) caută răspunsuri în univers, scriind scrisori Dragostei, Timpului și Morții. Dar abia când scrisorile sale vor stârni neașteptate răspunsuri personale va înțelege Howard cum aceste trei constante se împletesc pe parcursul unei vieți trăite din plin și cum chiar și cea mai dureroasă pierdere poate dezvălui momente de frumusețe, pline de înțeles.

Frankel (Me and Marley, The Devil Wears Prada) regizează pelicula al cărei scenariu este scris de Allan Loeb (Wall Street, 21).

O versiune specială a melodiei Let’s Hurt Tonight, cântată de One Republic, trupă nominalizată la premiile Grammy și câștigătoare a discului de platină, rulează odată cu genericul final al peliculei.

Collateral Beauty are premiera pe 6 ianuarie în cinematografele din ţară.

Categorii Lifestyle