Toamna aceasta, Pandora te provoacă să descoperi frumosul

Pandora toamna 2017

Colecţia de toamnă de la PANDORA este creată printr-o contopire unică de nuanţe metalizate – de la galbenul cald al aurului de 14 karate şi strălucirea rece a argintului 925, la aspectul vintage feminin al rosé-ului. Noile serii de brăţări, talismane, inele, cercei, coliere şi pandantive sunt mixul perfect dintre minimalism şi glam, dintre sofisticare şi un aer romantic, transpuse în bijuterii finisate manual, realizate din metale prețioase şi create cu grijă, atenţie şi drag de către cei mai iscusiţi maeştri bijutieri.

Tot în colecția pentru noul sezon, PANDORA lansează o nouă piesă: o brăţară rigidă deschisă, cu aer actual şi cool, care face parte din seria Moments. Această brăţară fixă este versatilă, având capete detaşabile, astfel încât nu numai să poţi adăuga talismanele preferate pe ea, ci, d asemenea, să poţi personaliza brăţara şi prin schimbarea capetelor, alegând fie varianta minimalistă, din metal lucios, fie varianta glam, cu un efect pavé strălucitor.

bratara Pandora

O altă noutate a colecţiei sunt cerceii candelabru, creaţi prin îmbinarea unor tehnici sofisticate de prelucrare a metalului şi ornamentări minuțios realizate. Creați din argint 925, cerceii din noua serie au segmente împodobite cu nenumărate pietre sclipitoare, care strălucesc în lumină cu fiecare mişcare a ta.